Forskjeller mellom fjerde og femte generasjon Apple iPod

 Brukere kan gjøre ting med den femte generasjon iPod at de bare kunne drømme om med den versjonen av fjerde generasjon av enheten. Evnen til femtegenerasjons iPod for å vise video og bilder som er lagret på enheten var en viktig forskjell fra forgjengeren. Femtegenerasjons iPod også innført en fargeskjerm, levetiden på batteriet og mer.

 Harddisk og batteri

 Fjerde generasjons iPod tilbudet enten 20, 30, 40 eller 60 GB lagringsplass; kjøpere kan velge mellom 30, 60 eller 80 GB lagringskapasitet med femte generasjon iPod. Hver generasjon batteri tar fire timer å lade, men den fjerde generasjon iPod har bare 12 timer avspilling med fullt batteri, mens timene av femte generasjon av lese provides14 modell.

 Video og farge

 Brukere kan nyte videoavspilling og evnen til å vise bilder med femte generasjon iPod, ikke inkludert opsjon med fjerde generasjon enhet. MPEG-4 er den eneste video format som kan spilles av på den femte generasjon iPod, og JPEG, BMP, GIF, TIFF, PSD og PNG er den eneste bildefilformater enheten kan vise. Femtegenerasjons iPod kommer også standard med en fargeskjerm; bare den tredje iterasjon av fjerde generasjon iPod har en fargeskjerm.

 USB og FireWire

 Den fjerde generasjon iPod tillater brukere å synkronisere og lade sine enheter ved hjelp av enten en USB eller FireWire-kabel, som begge kom med iPod. Mens den femte generasjon iPod har oppføringer for både USB og FireWire, kan FireWire ikke brukes til å lade enheten; USB er den eneste måten å både synkronisere og lade enheten.

 Skjermstørrelse

 Den femte generasjon iPod har en større skjerm, mest for å få plass til videofunksjonalitet og bilde-visning. Den femte generasjon enheten har en skjerm som måler 2,5 tommer diagonalt; fjerde generasjon iPod-skjermen måler bare to tommer diagonalt. Den femte generasjon Enheten har også en oppløsning på 320 x 240 sammenlignet med oppløsning på 160 av 120 i fjerde generasjon iPod.

 Støttede lydformater

 Den femte generasjon iPod er basert på lydformater støttes av fjerde generasjons modell. Den fjerde generasjonen enheten støtter AAC, MP3, AIFF og WAV lydformater; Femte generasjon Audible formater lagt til denne listen, og Apple Lossless lyd.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha