Forskjeller mellom September og LCD skjermer Sector

 Informasjonen på de elektroniske enheter via ofte vises browser syv-segment display eller liquid crystal display. Selv om de to skjermtyper kan anvendes i lignende produkter, men de er svært forskjellige. September segment skjerm bruker syv lysdioder for å presentere et enkelt bilde på forsiden av en elektronisk enhet. Flytende krystaller er ansvarlig for elektriske volt til å drive LCD-enheter, alt fra klokker til flatskjerm-TV.

 Hvordan september segment display Works

 Syv segmentet viser er mest brukt for digital visning av tall. En stor LED-enhet kan oppnå dette, men for en slik grunnleggende funksjon, det ville være for kostbart. Syv segmentet viser arbeider ved å arrangere sju LED-barer på en måte som bruker minst mulig. September LED-linjene er satt til å gjøre formen på et åttetall, og en optisk fiber gjennomskinnelig plast gir lys jevnt over hele lampen. Metoden med å bruke meget lite LED barer opprettholder dette billig teknologien.

 Hvordan fungerer LCD

 Flytende krystaller er det som gjør at LCD arbeidsenheter. De har egenskapene til både faste og flytende konstruksjoner. Krystallmolekyler kan bevege seg forbi hverandre, noe som er karakteristisk for væske. Men, som faste gjenstander, blir molekylene arrangert i organiserte mønstre. Alt dette betyr at de kan ta i bruk ulike strukturelle modeller. LCD virker ved å legge elektriske volt på krystallene for å forandre deres optiske egenskaper.

 September Segment skjerm bruker

 En av de mest brukte elektronisk display teknologi i verden, kan sju segment display sees i en rekke produkter, fra digital speedometer og elektroniske målere for klokker og ur. De er svært synlig, lett å lese og koster lite, noe som gjør dem et vanlig valg for apparater som krever en digital numerisk display basen.

 LCD bruker

 LCD er en mye mer avansert form for elektronisk display, men noen ganger kan det brukes til de samme funksjonene som syv-segment display. Det kan finnes i slike grunnleggende elementer som digitale klokker og kalkulatorer, men det er helt opp til potensialet syv-segment display, er det bare begynnelsen for LCD-skjermer. Denne teknologien brukes i en rekke flatskjerm-TV og overgikk katodestrålerør å bli førstevalget for dataskjermer.

 Seven Segment display History

 Syv segmentet viser ble populær på 1970-tallet, når LED begynte å bli mer vanlig for elektroniske enheter. Imidlertid kan de første formene for enheten spores tilbake til 1908, og når 8-segment display ble oppfunnet. Denne skjermen diagonale barer brukes til nummer fire. Syv segmentet viser moderne bruk squared tall, aldri diagonal.

 LCD History

 Først gjort tilgjengelig i 1960, ble opprinnelig brukt på LCD i grunnleggende enheter som klokker og kalkulatorer. Teknologien har blitt valgt fordi den ikke har brukt mye strøm. Men da de var vanskelig for en bruker å lese og hadde en kort levetid. Den mest avanserte display "twisted nematic" LCD ble utviklet på 1970-tallet og løst disse problemene. Teknologien er lik den som brukes i LCD-enheter todayâ € ™ s.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha