Forskjellige typer Affiliate Marketing Online

Affiliate markedsføring programmer har aldri vært så populære som de er nå. Hvorfor? Det kan være flere grunner. Imidlertid kan den dominerende årsaken være det faktum at nytten av affiliate markedsføring har blitt klarere og forståelig for folk enn de var før.

Foreløpig kan både leverandører og agenter ser tydelig at affiliate markedsføring kan fungere for begge. I dag leverandøren ser affiliate markedsføring som en mulighet til å annonsere sine produkter til en lavere kostnad. På den annen side, medlemmer ser det som en enkel måte å tjene inntekt online gjør hva de vil, det vil si å lage nettsider.

Ettersom populariteten til affiliate markedsføring har endret seg i store, akkurat som det har endret måten folk ser det. Affiliate markedsføring er ikke lenger ansett som en alternativ metode for selger å annonsere sine produkter, eller en kilde til ekstra inntekt for tilknyttede selskaper. Nå, både leverandører og agenter ser affiliate markedsføring som en viktig kilde til inntekter og resultat.

Så nå er spørsmålet hva slags affiliate markedsføring vil fungere best for deg? Er alle affiliate markedsføring programmer det samme? Er fordelene det samme? eller, er det affiliate markedsføring programmer som fungerer bedre enn andre?

Det er faktisk forskjellige typer eller klasser av affiliate marketing og antall typer vil avhenge av hvordan man klassifiserer. Men de programmene mest grunnleggende affiliate marketing faller i to kategorier: betale per klikk eller "Pay-per-klikk" og prestasjonslønn eller "pay-per-performance".

• Pay Per Click

PPC er den typen mest populære affiliate marketing for agenter med små nettsteder, og sannsynligvis den enkleste måten for dem å tjene penger form. I denne type markedsføring, selgeren betaler sin agent når en besøkende går til nettstedet ditt, det vil si hver gang noen klikker på bannere eller tekstannonser selger. Affiliate er betalt en viss sum, selv om den besøkende ikke sendt noen kjøp på stedet av selger. Men typiske avgifter for PPC agentprogrammer er lav, vanligvis mindre enn en dollar per klikk.

• Pay Per ytelse eller prestasjonslønn

PPP affiliate markedsføring er den mest populære blant selgere og er også den mest innbringende for partnere. I denne type program, selgeren betaler affiliate bare når det sendes til handling, det vil si hver gang den besøkende faktisk kjøper noe sendes fra selgerens sted eller når den besøkende blir et prospekt. Dette representerer betydelige besparelser for selger. I sin tur, er det den mest lukrative type for affiliate, for oppdrag i PPP affiliate markedsføring er vanligvis i størrelsesorden 15% til 20% av faktisk salg.

Affiliate markedsføring Pay for Performance kan videre klassifiseres i to populære typer: pay per salg og betale per prospektet.

Eller betale Sales

I den type affiliate marketing "salgs betaling", selgeren betaler affiliate en viss sum hver gang sendes til leverandøren nettstedet besøkende kjøper noe fra området. Normalt de er betalt for medlemmer på provisjonsbasis, men noen leverandører velger å betale en fast kompensasjon. Men ingen hvilken form for betaling uansett, dette er generelt høyere enn gebyrene er gitt til medlemmer på betal per klikk-programmet.

Eller betaling for Prospect

Den type affiliate marketing "Pay per lead" er en liten variant av PPS type og blir ofte brukt av forsikringsselskaper og finansieringsselskaper og andre selskaper som er avhengige av utsiktene for vekst. I denne typen affiliate markedsføring, er affiliate betalt når den besøkende han sendt til leverandørens nettsted fyller ut et søknadsskjema eller lignende form knyttet til virksomheten i selskapet. Kompensasjon for denne typen affiliate markedsføring er basert på en fast betaling som andel fast betaling nærmer seg PPS type.

Bortsett fra disse tre spesifikke typer affiliate markedsføring, er det mange andre typer. Dersom klassifiseringen er basert på omfanget av affiliate nettverk, kan det deles inn i affiliate marketing single-level, to-nivå og multilevel. Det er også en annen type affiliate markedsføring som betaler affiliate hver gang kunden kjøper noe sendes fra stedet av selger.

• Affiliate markedsføring single-level, to-nivå og flernivå

Disse typer affiliate markedsføring er basert på ulike nivåer i affiliate nettverket ved hvilke betalinger er gjort. I affiliate marketing program på ett nivå, er filialer betales bare av direkte salg eller trafikk som førte den til selgeren. Alle typer markedsføring nevnt ovenfor faller inn under denne klassifiseringen av ett plan.

• I markedsføring programmer med to-lags affiliate, er affiliate ikke bare betalt for direkte salg eller trafikk som førte til selgerens sted, men også for hvert salg eller trafikk utført av andre agenter som sluttet seg til programmet Affiliate på sin anbefaling. Multilevel affiliate marketing fungerer på samme måte, men affiliate tjener ekstra avgift for det største antall medlemmer på ulike nivåer av nettverkstilknytning.

• Affiliate markedsføring Inntekt

I affiliate markedsføring Inntekt får du utbetalt til agent ikke bare én gang for hver kunde som har sendt til området av selger; det er også betalt når kunden sendt tilbake til området og kjøpe et annet produkt. Kompensasjonen i denne typen affiliate markedsføring er basert på salgs prosent provisjon eller fast avgift.

De ulike affiliate marketing typer jobbe annerledes for å si både leverandører og samarbeidspartnere, og hver generelt har sin egen liste over fordeler. Hva slags affiliate markedsføring vil fungere best for deg? Egentlig er det ikke for meg å fortelle deg; det er du som må velge hvilken type affiliate marketing program som passer best til dine behov og egenskaper.

For mer informasjon om å utvikle en Internett-bedrift, nå inn:

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha