Forskning på læring Goal i rettssystemet

 Forskning er det viktigste verktøyet for å fremme et sett av kunnskap, blant annet innen strafferett. Forskning hjelper studenter, forskere, strafferettslige fagfolk og offentlige beslutningstakere identifisere hva som fungerer innen politi, rettelser, forebygging av kriminalitet og relaterte emner. Jakten på det strafferettslige læring hjelper elevene til å tenke kritisk og hjelp i utformingen av strafferettslige politikk.

 Identifikasjon

 Fordi rettssystemet er en gren av samfunnsvitenskapene, forskning på dette området ved å bruke de samme verktøyene og metodene som brukes av forskere i sosiologi, statsvitenskap, økonomi og andre samfunnsfag. Studieprogrammer og utdannet i rettssystemet inkluderer blant sine krav til kurs arbeid minst en klasse i samfunnsvitenskapelige forskningsmetoder. Ofte er disse programmene krever studenter å fullføre minst en statistikk kurs, så vel.

 Fordeler

 Læring i jakten på rettssystemet ensidige rekke fordeler på studenter. Først lære forskningsmetoder utvikler kritisk tenkning og analytiske ferdigheter. Disse funksjonene ikke bare gagne studentene pedagogisk og personlig, men profesjonelt også. Å vite hvordan å analysere og gjøre følelse av data og informasjon fra flere kilder er en verdifull ferdighet innen rettssystemet og hele yrket.

 Viktig

 Ofte et viktig bindeledd mellom forskning og politikkutvikling. Forskere rettssystemet prøver å ta opp spørsmål om kriminalitet og rettferdighet vitenskapelig. De velger områder av interesse for forskning, presentere sin forskning på konferanser, publisere sine resultater i kriminologi og strafferett tidsskrifter, og kommunisere sin forskning slik at tjenestemenn med ansvar for politi og statlige politikere kan oversette til mer effektiv politikk for å bekjempe kriminalitet.

 Funksjon

 Fordi forskning kan bidra til å forme politikken på rettssystemet, er det viktig for fagfolk i rettshåndhevelse, rettelser og andre strafferettslige fagfolk til å forstå prinsippene og forskningsmetoder. Denne kunnskapen bidrar til å identifisere kvaliteten på forskningen og spille en mer effektiv rolle i utviklingen av strafferettslige politikk. Forskning identifiserer de mest effektive tilnærminger til rettshåndhevelse og rettspleie.

 Betraktninger

 Som de fleste samfunnsvitenskapelig forskning, studier innen rettssystemet er noen ganger foreløpige og fylt med kvalifikasjoner. Jakten på rettssystemet vil ikke identifisere en "kur" for kriminell atferd; I stedet, mange studier innrømme sine styrker og metodiske svakheter. Læring i jakten på rettssystemet hjelper studentene bli avanserte forsknings forbrukere, hjelpe dem til å identifisere de sterke sidene svakheter spesifikke studier. Dette vil tjene dem som fagpersoner på området.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha