Forskrift om elektriske paneler i Canada

 Elektriske paneler installeres og vedlikeholdes i Canada må oppfylle kravene i den kanadiske Electrical Code og Federal okkupasjonen av helse- og sikkerhetsforskrifter. The Canadian Electrical Code hovedsak regulerer hvordan de elektriske paneler må være konstruert og installert i en bygning. Forskrift om helse og sikkerhet på arbeidsplassen er ment å ivareta sikkerheten for elektrikere som arbeider på boards.

 Kode

 The Canadian Standards Association utvikler regelverket i koden for å gi sertifiserte produkter som er trygge, effektive og funksjonelle. Vanligvis til regjeringer og verktøy overvåke bygningskonstruksjon og elektrisk arbeid kanadiske vedta disse standardene som referanse.

 Forskrift

 Noen av regelverket elektriske paneler i Canada forholder seg til de forholdsregler tatt av elektrikere. Denne forskriften - kalt regler for helse og sikkerhet på arbeidsplassen - er vedtatt av den føderale regjeringen for å beskytte arbeidstakere i elektrobransjen. Disse reglene også fastsette regler for testing og fjerning av elektriske paneler.

 Karakteristisk

 Mens koder og hygiene- og sikkerhetsforskrifter er mange, noen generelle regler gjelder for alt elektrisk utstyr, inkludert elektriske paneler. For eksempel må alle elektriske apparater testes som arbeids- og trygt. Elektriske paneler, også må være lett tilgjengelig for beboerne i bygningene der de er installert og må baseres på.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha