Forstå Computer Names

 Når du først starter en datamaskin med Windows installert for å starte, blir du bedt om å oppgi et navn som datamaskinen vil bli utstyrt kjent. Datamaskinens navn brukes for å skille den fra andre datamaskiner i et nettverk. Navnet kan også hjelpe andre mennesker i nettverket, slik at de kan identifisere systemet.

 I små nett, er det ikke uvanlig å gi et navn datamaskiner knyttet til den person som bruker maskinen. For eksempel, jeg har en datamaskin med navnet "Allen" og en annen som heter "All Laptop." Datamaskiner kan også oppnevnes på grunnlag av deres formål, for eksempel "AccountsReceivable" eller "Send". Dette er bare forslag, men: Hva navnet datamaskiner er opp til deg.

 Det viktige er at de er entydige navn i nettverket som de er tilknyttet. Det er derfor jeg har datamaskiner kalt "All" og "All Laptop": Fordi jeg ikke kunne ha navngitt to av dem "Allen."

 I tillegg er det noen restriksjoner på hva tegnene i datamaskinnavn. Du har kanskje funnet det ut fordi jeg har en datamaskin som heter "All Laptop" i stedet for "All Laptop." Grunnen er fordi du ikke kan bruke en plass i et datamaskinnavn. Du kan ikke bruke et sitat knivstikking, komma, eller noe av det følgende: / \ :; | + = _ *.

 For å endre navnet på datamaskinen din, sjekk ut dette tipset: Et navneskifte datamaskin.

 Dette tipset gjelder for Windows 7 og 8.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha