Forstå en Winter Person

 Vinteren er vanligvis sett på som en tid med kulde og mørke. Du kan alltid se pusten, skoene og nederst på buksa våte, og du slår av svisker væske når du kjører på motorveien og slaps kastet opp på din bil. Til tross for noen av de mer uheldige karakteristikker av vinteren, kan sesongen være en vakker tid. Bildet fersk falt snø, klar blå himmel, og den kalde luften som fyller lungene med friskhet, det er der skjønnheten i vinter. De menneskene som har utseende som fungerer best med vinter farger gir liv en kjølig pust av frisk luft, du våkner opp og kaster nytt lys på skjønnhet.

 Folk som ser best i vinterfarger vanligvis mørkt hår, mørke øyne, og kanskje enda mørkere hud, men det er slående vinterskjønnheter med svært lys hud. Som sommerpalett, vinter farger er kult, og om vinteren folk fungerer best med farger som har en sølv eller blå undertone. Personer med virkelig mørkt hår og veldig blå øyne er vanligvis vintre.

 Den definerende karakteristikk av vinteren er kontrasten. Fordi vanligvis sine fysiske egenskaper, men har sine garderober trenger kontrast også. En sterk kontrast mellom dyp svart og hvit fungerer godt med de som vinter hudfarge; de andre sesongene har en vanskeligere tid å trekke den svarte og hvite utseende av, men vintrene ikke engang tenke på det! Andre farger som ser bra ut på skjermen vintrene er varianter av primærfargene og dyp juvel.

 Forskjellen mellom sommer- og vinter paletter er intensiteten av fargen. Selv om begge paletter er kult, vinterfarger er dype og intense, mens sommerfarger er mer avslappet og dempet. Winters kan bære lyse og levende farger, men vær sikker på at de fortsatt er kule farger og ikke krenker de varme lyse farger av våren som ville gi en lite attraktiv utseende for en vinter!

 Det er ikke så mange regler for å gjøre opp for vinteren, men de sannsynligvis ikke ville se det beste i jordfarger make-up; jordfarger pleier å være for varm for vinteren, og du ønsker å fremheve sminke og fremheve dine trekk. Winters trenger også å nærme seg håret med forsiktighet. Høydepunkter eller lavmål rødlig vil gjøre mye skade på din vinter look-omfavne din mørkt hår og ha det gøy med det! Selv med vinter hår, holde den skinnende. Skinnende hår, spesielt når kontrast med en alabaster hud, fyller vinter stil og skaper en fantastisk og særegent preg.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha