Forstå tegnstiler

 Word lar deg formatere dokumenter på mange forskjellige måter. En av måtene å formatere tegn i dokumentet ved bruk av fonter. Uttrykket "skrifttyper" er lett forveksles med "tegnstiler» og «avsnittsstiler." Word knytte disse to siste setningene av stiler som du kan definere å spesifisere hvordan karakterene og avsnitt skal lete. Skrifttyper, er imidlertid ikke alle stildefinisjoner; de er varianter av en skrift på ulike måter som font, kan synes å indikere. Selv om du kan definere et tegn eller avsnitt stil, kan du ikke helt definere en tegnmal.

 Du har sannsynligvis allerede vet at du kan bruke forskjellige skrifttyper for å vise tegn. Hver font kommer vanligvis med en rekke stilarter der det kan bli vist. For eksempel, hvis du formaterer et skilt som fett, så du har spesifisert Fet tegnstil.

 Hvis du ønsker å se hvor mange skriftstiler for en bestemt font, gjør du følgende:

  •  Velg teksten du ønsker å påvirke.
  •  Velg Font alternativ fra Format-menyen. Ordet gir dialogboksen Skrift.

     Figur 1. Font dialogboksen.

  •  Fra Skrift-listen, velg skriften du vil bruke.
  •  Undersøke listen Skriftstil for å se hva stiler er tilgjengelige for skriften.
  •  Når du er ferdig, klikker du OK.

 Du bør være klar over at ulike fonter har forskjellige skrifttyper tilgjengelig. De vanligste skriftstiler er vanlig, kursiv, fet og fet kursiv. Dette er ikke grensen, imidlertid, og ikke en hvilken som helst font vil disse fire. Ja, de ressursene som er tilgjengelige for en bestemt skriftstiler er helt opp til den skrift designer.

 Word Tips er din kilde for kostnadseffektiv Microsoft Word trening. Dette tipset gjelder for Microsoft Word 97, 2000, 2002 og 2003. Du kan se en versjon av dette tipset for Båndet av Ordet her: Forstå tegnstiler.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha