Forstå typer hodepine

 Hodepine er, vel, en hodepine. De synes å komme på de mest ubeleilig øyeblikkene, og kan gjøre det umulig å fungere godt på jobb eller hjemme. Personer som lider av hodepine kan legge merke til at smerten de føler er ikke alltid det samme. Her er en god oversikt over de ulike typer hodepine som kan oppstå.

 Det er lett å forestille seg hva en spenningshodepine føles basert på hans navn. Denne typen hodepine vanligvis forårsaker smerter i templene i pannen og uttalt følelser av press rundt hodet. Når trykket en spenningshodepine, det føles som du er iført en lue, som er tre størrelser for liten. Vurdere å bruke hatten band av stabilt og sterkt press i en sirkel rundt hodet. Spenningshodepine føre til kontrakt musklene på baksiden av hodet og i nakke og skuldre og anspent, noe som gjør det vanskelig å fysisk slappe dette området og være komfortabel.

 Migrene er en av de mest ødeleggende former av hodepine. Dessverre er forskning fortsatt ikke å finne ut nøyaktig hva som var årsaken til migrene, og heller ikke forskning har funnet en pålitelig rette for dem. I motsetning til migrene smerte, spenningshodepine er ikke nødvendigvis jevnt fordelt rundt hodet, og heller ikke er det smerte speilet på den andre siden av veien. Dette betyr at noen kunne føle migrene smerter i høyre tinning, men ikke deres venstre side.

 Migrene kommer gradvis. De fleste pasienter kan identifisere utbruddet av symptomene på en migrene før den fulle effekten treff. Det viktigste symptomet er en følelse av at balansen i kroppen ble frastøtt sentrum. Kvalme, tåkesyn og oppkast er vanlige manifestasjoner av migrene gevinst i intensitet som hodepine utvikles. Økt følsomhet for lys og lyd er også vanlig, og det kan være umulig for noen å delta i sine daglige gjøremål.

 En liten bestand av migrene også kjent som en aura følelse som kan hindre en visuell lysfenomenene i ytterkantene av synsfeltet, eller prikking i kroppen, spesielt i ekstremiteter, og en urolig mage. De fleste migrenepasienter opplever ikke den aura sensasjon, men, men de som har en svært vanskelig tid håndtere den.

 Cluster hodepine er sjeldne, men det mest smertefulle typen hodepine. De forekommer i mønstre eller klynger, i løpet av dager eller uker, og plutselig og uten forutgående varselsymptomer. Starten på en cluster hodepine kjennetegnes av korte utbrudd av smerte som kan vare i flere minutter eller flere timer. Smerte forårsaket av et cluster hodepine er en dyp dyp prikkende følelse i øyehulen på den ene siden av ansiktet. Eye rykninger på den berørte side, hengende øyelokk, og nasal drypp er alle vanlige bivirkninger av cluster hodepine.

 Hodepine er ingen enkel eller lett å håndtere. Men som vitenskap fremskritt og nye innsikter har blitt oppnådd, og som for eksempel hodepine lider forståelse av mekanikken i bestemt type hodepine at de må gjøre, tiltak kan iverksettes for å lindre vanskelig av opplevelsen, og utvinne fra en hodepine.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha