Forståelse kjærlighet

Det er så mange måter å elske som individer på denne planeten. Det avhenger alltid av hvordan vi har blitt utdannet, hva er de rollene som vi lever i forhold til menn og kvinner i forhold til femininitet eller maskulinitet, og selvfølgelig kulturen og samfunnet de tilhører.

Derfor hver person, hver enkelt, enten mann eller kvinne, har, og har sine egne måter å uttrykke ditt kjærlighetsliv. Den narsissistiske forholdet har å gjøre bare med par, er det også involvert vår egen narsissisme. Det vil si, jeg er i et forhold hvor jeg vil at min partner og jeg har også importert. Eller jeg er i et forhold med en person som bare er villig til å leve sine egne godtgjørelser. Og motparten er, jeg er i et forhold hvor jeg er ett hundre prosent prisgitt den andre.

Når begge parter er narsissistisk, det som teller er beundring, en stor sammenstøt mellom egoer, sikkert er det et forhold som vil ende i ødeleggelse eller fjerning. To guder kan ikke okkupere samme Eden. For et forhold til en narcissist å skje, er det nødvendig å gi plass, suksess, makt og synlighet. Hvis jeg lykkes, og jeg forholder meg til en narcissist, vil jeg nok nødt til å gi opp gleden av mitt eget selvbilde, de eneste viktige fag, vil være min partner.

Forholdet med sterke narsissistiske trekk har en kilde til liv og sosiale forhold av begge parter. Og deres måter å forstå og leve kjærlighet. Og når jeg sier begge deler, mener jeg at de to er involvert i denne kjærlig forhold full av glede, men også av smerte.

Den narsissistiske forholdet er nært knyttet til en ubalanse og misforhold mellom noen som trenger å bli elsket og beundret fullt og i en annen, må du elsker og beundrer sprees.

Generelt narsissistiske trekk av paret er forvirret med noen som er mulig, som vil gi oss beskyttelse og hengivenhet. Det er så sterk i våre øyne, blende vi ved første blikk, anslår vi og vi tror at kraftig ridder eller dame ufeilbarlig endelig gi oss den ønskede sikkerhet.

Konfrontert med så mye behov for kjærlighet, på jakt etter noen som vi mener har sitt eget lys, men når vi innser, har stjålet all vår energi og iver etter å delta i et modent forhold. Du trenger bare oss når du trenger oss, det vil si når det er nødvendig å lade deres emosjonelle batterier beundring.

Ja kanskje vi lever en mors eller fars kjærlighet, beskyttelse og gi alltid, til tross for noe, så vi er svært nær en narcissist, men husk at den viktigste formen for forholdet er beundring. Ja vi ikke, så vi vil være uverdig av hans nærvær i våre liv. Verken bedre eller verre, det er bare et spørsmål om valg.

Narsissistiske kjærlighet brukt feil, la alltid dype sår som når dypet av vårt vesen. Det er også sant, det er en morsom, skyting, underholdende, fjernt, grusom, full av venner, overraskelser og dyp sorg kjærlighet.

Det er en nyansert, Chiaroscuro, for å holde i sjakk, og å leve i stor ensomhet kjærlighet. Foruten å være i et liv i to for å spise, og når vi tror vi fortjener noe mer.

Bare opplevelsen av din kjærlighet er svaret. Og om noen gang, har du vært, eller har du føler leve et forhold av denne art, er det viktig at du få informasjon og handle på dine vegne. Fordi partneren din aldri vil miste.

Takk for lesing, min misjon og intensjonen er den emosjonelle livskvalitet ...

Hvordan å gjenopprette tilliten i Love: sår og arr i forholdet. Finn ut her

Nyhetsbrev og få gratis,: De ti bud av gift livet.

Den narsissistiske kjærlighet er en dypt destruktivt forhold Cecreto det nye materialet.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha