Forynge huden din naturlig

Forynge huden din naturlig

Hvis det er noe som mange kvinner er opptatt av, er det det faktum at tiden går, og at alder, stress, er miljøfaktorer gjenspeiles i huden vår, og spesielt på ansiktet. Prøv å stoppe tiden er noe som ikke kan gjøres, og vi trenger å vite at mirakler ikke eksisterer, men vi kan gjøre noen naturlige strategier for å rejuvenescermos dette området.

Til å begynne med, det viktigste, og vi ikke kan glemme er at våre ansiktshuden er veldig følsom, og vi må ta hensyn til bruk av fuktighetskremer, med desmaquilação og forsiktig i solen.

Til å begynne med, som vi alltid sier, må du bruke hver dag en god fuktighetskrem som passer behovene til det samme, tørr, blandet eller fet.

Selv elsker å sminke og føler behov for det i sitt daglige liv, eller i jobbsammenheng, er det viktigste ikke er din søknad, men uttaket. Dvs er det absolutt viktig å fjerne all makeup gjort, vil vi gjøre vår hud ser mye lysere.

Omsorg for solen er også viktig, spesielt om sommeren. Selv om mange ønsker å bli brun i kroppen og ansiktet, misbrukt stråling, huden vil bli gammel, og kan ikke gå tilbake. Beskytt huden i ansiktet med solkrem, og ikke bli for lenge under sin virkning. Med disse små triks, vil det være yngre og sunnere.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha