Før lover om barneseter i Texas

 Texas loven ikke krever et barn i alle aldre til å ri spesielt i forsetet eller tilbake. Imidlertid er det anbefalt at gammelt et barn under 13 ritt i baksetet. Det finnes lover for hvordan et barn skal være sikret i et kjøretøy uansett hvor de sitter, på grunnlag av instruksjoner fra hovedkvarteret til sikkerheten til barnet. For eksempel har noen barneseter krever at de brukes kun i baksetet.

 Spedbarn

 Alle spedbarn bør være tilbakeholdne i et sete bakovervendt barnesikring designet for barn. Setet må beholdes i henhold til produsentens instruksjoner. Derfor, i Texas, et barn kan ikke festes i forsetet hvis setet system krever bruk i baksetet bare. Hvis et barnesete er plassert i forsetet i en nødsituasjon, må kollisjonspute på passasjersiden deaktiveres.

 Småbarn

 Alle barn under fem år og mindre enn 3 fot høy skal sikres til alle tider i et barnesete system. Unnlatelse av å gjøre dette kan resultere i en bot mellom $ 100 og $ 200. I tillegg må alle barn yngre enn 8 år som ikke har nådd 4 fot 9 inches høy dempes av barnesikringsutstyr. For disse barna, omfatter barnesetet system tradisjonelle bilseter med seletøy og booster seter.

 Andre barn

 Barn under 17 som ikke passer inn i noen av kategoriene ovenfor må festes med et vanlig bilbelte. Selv når et barn er gamle nok, eller nok til å ri uten et stort barnesete, må stor forsiktighet tas for å sikre at barnet er spent på en sikker måte.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha