Fremdriften av internettprotokollen stemme: VoIP

Anslagsvis fem millioner husholdninger tilgang til VoIP service mellom 2000 og slutten av 2006. De to største fordelene at denne tjenesten tilbyr for sine spesielle brukere er pris og fleksibilitet. Fordeler også blir attraktivt for enhver bedrift, uavhengig av størrelsen på den.

I dag er de fleste teleselskaper tilbyr VoIP å konkurrere i markedet mot tradisjonell telefoni, ligner mobiltelefonselskapenes planer. For eksempel er det begrenset faste kostnader planer, som er rundt 20 euro per måned og ubegrenset for mer enn 55 euro planer.

Det er imponerende at med eliminering av lang avstand kostnader og uregulerte kostnader, kan betydelige besparelser oppnås så langt som kommunikasjon er bekymret. For eksempel, i tradisjonell telefoni, tilleggstjenester som samtale venter, konferansesamtaler, og nummervisning har en posisjon som er inkludert i prisen minutt.

Selv med noen operatører av trådløse tjenester, kan du sette ringe filtreringsalternativer, noe som gir en viss kontroll over å motta samtaler fra bestemte numre å avgjøre. Big kraft fremover og omdirigere et anrop til et bestemt nummer, sjekke talepost fra Internett, eller legge til meldinger i en e-post som er sendt direkte til datamaskinen går hånd i hånd ved bruk av VoIP.

Det bør bemerkes, på samme måte, hvis interessen er på en funksjon spesielt, ikke alle VoIP-selskaper har de samme mulighetene; så det er tilrådelig at før du tar en beslutning, en grundig undersøkelse av forskjeller i tjenestene og øke prisene.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha