Gaver ikke skape kjærlighet

Skilsmisse er en kritisk hendelse for familien. Jeg sier ikke uheldig fordi ofte har vært de verste ekteskapet ryker. Utskillelsen av foreldrene er ofte løsningen på måneder eller år med konflikter og misforståelser.

Være at det kan alltid har konsekvenser for barn. For de som mener ble ikke vurdert. I det minste separasjons representerer den fysiske avstanden fra en av foreldrene. Bor sammen med begge foreldrene har blitt tvangsflyttet avsluttet.

Den av foreldrene som må forlate er bekymret. Selvfølgelig, ikke bare for distribusjon av varer. Hva det er spesielt for distribusjon av kjærlighet til sine barn. Nå lever de uten å sosialisere med ham hele morgen. Ikke lenger gi dem et kyss før sengetid. Og enda verre, nå må tåle at barn lever med en fremmed. For den av foreldrene som sitter med dem du vil ikke være alene for alltid.

Et veldig sterkt ønske deretter vises. Faren frivillig separert fra partneren din er motvillige til å del med barn. Du ønsker å holde din kjærlighet på alle kostnader. Muligens den eneste verdifulle ut av dette ekteskapet. Barna er, liker det eller ikke, den eneste sanne felles gode som overlever av et oppløst ekteskap. Det vil være den eneste evige bånd mellom separerte foreldre.

For å holde kjærligheten til hans kjære barn du er villig til å gjøre mange ting. Men av alle aleneforeldre klarer å prøve å bevise sin kjærlighet. Kanskje så du kan holde hengivenhet for barn.

Og det er greit. Men hva er ikke alltid hensiktsmessig er veien til dette målet. Mange foreldre hva de gjør er å begynne å investere penger i sine barn. De kjøper leker, klær, sko. De mener at barna skal bli mer bevisst.

Men det er det ikke. Dine barn trenger at en del av deres levebrød å bevare sin materiell velferd. Selv om det ikke mate sin ånd. I den forstand, de krever ikke den overordnede til å investere mer penger på dem. Snarere må du pappa eller mamma til å tilbringe mer tid med dem.

Det er at den tiden du tilbringer med dem så kan du faktisk øke, opprettholde og drivstoff deres filial kjærlighet. Objektene og andre materielle gaver vil glede barna. Og det er spørsmålet, er objektene som ikke er gledelig den av foreldrene som tilbyr dem. Fordi deres oppmerksomhet er hovedsakelig konsentrert i slike bruksting.

Som et resultat, vil den overordnede blir bare en leverandør så viktig som hva er en leketøysbutikk og behandler. Men det vil være noe mer enn det. Og hvis barnet viser noen følelser er bare venter på å bytte en gave. Elsker barnet eller barnet blir interessert. Det er det verste som kan skje, fordi mor eller far vil bli glemt som et leketøy som blir gamle.

Du prøver å unngå denne feilen. Skilte foreldre må nå avtaler siviliserte. Blant disse avtalene, er det viktigste kanskje er relatert til de tider og dager når far skal være barn. Og ikke bare det du vil se, men vil tilbringe tid med dem. Of course, bor sammen med barn, bør du ikke være begrenset til hjemmemiljø. Du bør gå med dem, ta dem for turer, snakke, le, gjøre dem lykkelige med sin tilstedeværelse. Og hjelpe dem til å forstå at nå mamma og pappa vil ha mer fordi ikke diskutert eller såret.

Det er det virkelig utdanner dem i kjærlighet og lengsel til foreldre. Det er baller, leker eller gaver av noe slag. Og jeg mener ikke å være fraværende, men bør aldri overmanne de øyeblikkene som levde sammen. Og så, mamma og pappa vil alltid være de to viktigste personene i verden.

Hvis du lider av sjenanse nå laste ned følgende bok:

Sann Årsaker dine skyhet

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha