Generelt Keyboard Layout på en bærbar PC

 En typisk laptop-tastatur har skrivemaskin nøkler, skiftnøkler, funksjonstaster og markørkontrolltaster.

 Figuren under illustrerer en typisk bærbar tastaturoppsett, hvor alle de vanlige tastene finnes på den kolossale desktop tastatur er redusert til laptop størrelse. Utformingen er ment å tillate deg å skrive uten fare for å brenne fingrene til å gni sammen.


 Akkurat som en desktop tastatur, bør du være i stand til å identifisere følgende viktige punkter på den bærbare tastaturet:

  •  Alfanumerisk eller "skrivemaskin" tastene: Dette er de grunnleggende typer nøkler, som hver er utstyrt med et skilt. Hvis youâ € ™ re skrive på datamaskinen og du trykker en tast produserer hennes karakter på skjermen.
  •  Shift-tastene: Tastaturet Sports bruker flere skiftnøkler enten alene eller i kombinasjon med andre taster. Disse inkluderer Shift, Alt, Ctrl, og den spesielle Windows-taster Win og kontekst. Win-tasten vises i den nederste raden mellom Fn og Alt-tasten; Kontekst-tasten vises mellom Alt og Ctrl. Oppmerksom på Esc-tasten, fant i begynnelsen av den øverste raden med taster.
  •  Funksjonstaster: Disse tastene F1 til F12 kan bli funnet på den øverste raden på tastaturet, rett over tastaturet.
  •  Markørtaster: Disse knappene kan være hvor som helst rundt tastaturet, men i dette eksempelet, er de på toppen og nederst til høyre. De omfatter de fire piltastene vanligvis finner i en omvendt T mønster, samt Insert, Delete, Home, End, Page Up og Page Down-tastene.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha