Get Your Website Oppdaget med StumbleUpon

 StumbleUpon, en sosial bokmerking nettsted, har overlevd mange av sine konkurrenter. Bare noen få år siden, internett ble tilsynelatende fullpakket med tjenester som Blink og Backflip, som lovet å tillate brukere å vise frem flotte nye områder som de hadde funnet, eller å stole på visdom av både publikum og de nyeste, hotteste Internett for å finne meme for øyeblikket.

 For en stund, listene over chiclets vokste så omfattende at de vil vare lenger enn mange av blogginnleggene de ble ledsaget. Men en morsom ting som skjedde på vei til universell enhet: Brukere begynte opprør mot alt kaoset, og vissen mange av disse områdene.

 StumbleUpon, en av de overlevende, en sterk beholdning av verktøy for site designere sitt innhold med en installert brukerbase på mer enn 10 millioner deler. Eksperter sier at på grunn av måten StumbleUpon konsekvent oppnådd anbefaler i sin database for nettsteder til sine brukere, som fil brukere, og som en side et større bidrag til den langsiktige trafikk enn korte pigger du får fra andre delingstjenester .


 Du må registrere deg for tjenesten, og deretter gi deg enten en standard merke på nettstedet ditt, eller, hvis du er kjent med bruk av Javascript er, kan du skreddersy en StumbleUpon badge. Noen nyttige JSON kildekoden for deg å eksperimentere med funksjonene i Badge API Dokumentasjon.

 For å virkelig få den sosiale delen av en sosial bokmerking nettsted som StumbleUpon bruk, må det være mer enn tilhører gjøre dette merket på ditt nettsted. Du må gå med de andre brukerne på StumbleUpon ved å chatte med dem om de lenkene de ønsker, stemme på sine innleveringer, og generelt delta i samfunnet.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha