Gjenkjenne Emosjonell Mobbing og dens implikasjoner for et barn med Asperger

 Dessverre, mobbing på skolen, på lekeplassen, og utover er et faktum av livet for mennesker med forskjeller. De fleste på autismespekteret rapporten mobbing opplevelser på skolen. Noen undersøkelser viser at 94 prosent av barn blir mobbet med Asperger syndrom i skolen.

 Mobbing er preget av fire hovedkomponenter:

  •  En makt ubalanse. Mobberen kan være sterkere, har bedre sosial bevissthet eller sosial status, og har andre fysiske eller psykologiske fordeler.
  •  Intensjon om å skade. Mobberen tar negative handlinger rettet å redusere fremkomsten av den uskyldige personen i samfunnet og generelt føre til fysisk og følelsesmessig smerte eller skade.
  •  En fortvilet målet. En mobber er ofte fokusert på en person som er forskjellig fra de fleste andre i en gruppe. Et barn med Asperger syndrom ofte passe regningen.
  •  Gjentatte negative handlinger Mobbing er ikke en enkel, engangshendelse.; det er et sett av angrep som har en tendens til å utvikle seg i naturen.

 Noen ganger kan en lærer sarkasme brukes til å kontrollere atferden til studenter eller for å tiltrekke visse resultater, ofte uten onde hensikter. Dette er ofte referert til som pedagogisk mobbing. Hvis du har mistanke om mobbing utdanning, kan du planlegge en avtale med rektor på barnet ditt til å diskutere dine bekymringer. Sørg for at du løse dine problemer for å gi undervisning stil snarere enn feil av en lærer som sannsynligvis betyr ingen skade.

 Mobbing kan ha betydelige negative konsekvenser for mennesker med Asperger syndrom. Noen rapporterer lider av post-traumatisk stress-syndrom som følge av mishandling av sine jevnaldrende. Andre livslang effekter varierer fra dårlig selvfølelse og depresjon til, for mennesker med autisme, til enda større motvilje mot å engasjere seg i sosialt samspill av frykt for represalier. Intervensjon er viktig når du oppdage tegn på mobbing.

 Tegn på mobbing

 Problemer med å lese verbale sosiale signaler kan være en del av grunnen til at barn med Asperger syndrom har vært en så høy prosentandel av mobbing. Tenk deg følgende eksempel:

 Fire studenter som er en del av "i mengden" gå til Tommy og spør: "Hva er galt?" Tommy tenker seg om et øyeblikk, hever blikket oppover, og fortsetter til antall rapportering lysene i taket og hvordan flisene er limt til taket slik at de forblir "opp". De andre elevene ler og sier: "Godt gjort, Tommy."

 Senere, Tommy spørsmål om hans klassekamerater. Tommy sa: "De er gode venner av meg de snakker til meg, spør meg spørsmål, og ler mye." Du gjør opp tankene dine til å snakke med Tommy lærer om situasjonen..

 Hvis barnet ditt med Asperger viser én eller flere av følgende forhold eller atferd, er sjansene for at han eller hun blir mobbet på skolen:

  •  Flere skrubbsår og blåmerker enn vanlig. Andre skolen kan skyve, punching, eller på annen måte overdreven roughhousing barnet ditt.
  •  Unngå skolen. Barnet kan prøve å holde seg hjemme, magesmerter eller annen sykdom. Noen ganger på skolen kan være så belastende at barnet er ofte syk.
  •  Endringer i karakter. Kan barnet virker trist eller deprimert. Noen ganger barnet blir mobbet utagering hendelsene han eller hun opplever ved å bli mobberen til søsken eller kjæledyr.

 Temme mobberne

 Heldigvis er det et økende antall lærere, foreldre og andre er å realisere livslang negative effekter på selvfølelse, noe som kan ha mobbing. Flere og flere skoler har begynt å undervise sine lærere og studenter på oppdagelse og forebygging av mobbing, og flere skoler har innført nulltoleranse for mobbing.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha