Gnager bygge selv

Gnager bygge selv

I mellomtiden, forhåpentligvis tilstrekkelig kjent at gnagere kjøpe bur er for små. Men hvis du ønsker å kjøpe et bur som er stort nok, vil du allerede litt dårlig. Selv bygge her vil være et alternativ som kan selv gå til penger, men ofte er allerede der billigere. Også et problem for mennesker med to venstre hender? Som om.

Jeg har to forskjellige typer hjemmelaget bur hjemme, som skal bygges ganske raskt og billig. Og ja, jeg har to venstre hånd, som er fulle av tommelen. Likevel, det fungerte ganske bra.

To av mine bur er konverterte garderobeskap. Så, når kabinettet, en gang hylle. Både jeg kjøpte brukt.

I skapet dører ble kuttet ut og erstattet med tråd fuglebur. Hyller var allerede der, hvor jeg fortsatt saget hull. Ved en dør som allerede hadde et deksel og den annen kom en bolt. Maksimal kapasitet på 8 rotter i den. Det koster meg ikke mer enn 50 euro.

Størrelsen på hyllen ble delt i tre deler. Fronter tre dørkarmen kom av, sikret med piano hengslene. I rammen kom aviary ledningen igjen. I hyller hullene. I mellom ramper. Skapet jeg fikk for 2,50, for ledningen jeg betalte 15 euro, for nedleggelser og piano bandet kom igjen til 5-10 euro. Med sin 208 x 97x x50 cm og 6 hyller er målene for maksimalt 9 rotter.

Siden jeg for tiden bruker avis, mine bur har ingen anti-scatter, men bør få dem snart. Men jeg har et par gamle kabinett ryggen som jeg fester med små vinkler.

Cage nummer tre er fra 4 LACK bord og under bygging. En 2x2 kube. Den enkleste formen for dette er å bygge en liten ramme for 1-2 sider, all wrap med Aviary wire, til de øverste etasjene kommer hullene. Her forsiktig. Mellom to sponplater er papp. For de kvinnene som jeg har her, ville det være en invitasjon til durchzufressen og har et annet sted å sove. Når jeg kort brukt buret som en overgang, jeg tackerte mikrofiberklut strips rundt hullene der. Men det er ikke nyttig hvis det er dyr som stoffet i 10 minutter get liten. I tilfelle jeg ikke har hatt strålende idé. For det nye buret tar jeg ut i midten og feste ting lagret bare de to platene, slik at samme ensteht minimal bortkommen beskyttelse. Uansett, buret ville trolig koste helt ny på 40-50 euro og rik med sine ca 1,10 x 1,00 m og en mesanin for 4 rotter.

For en pen, virkelig høy beskyttelse mot lekkasje, men jeg anbefaler pleksiglass. Skulle være litt høyere og ikke ta bort hele visningen.

Svært viktig

Du kan fortsatt så ofte sjekk. Et bur er fluktsikre bare når alle rottene som rømningssikre. Så ingen falske forhåpninger, som fremmer bak bare problemer.

Hele dager kan være i de fleste skap ja rett og slett fikse hvordan hyller det skal. Elementer av dagene du ikke kan få rundt skruen.

For toalett hjørner er det verdt det når du ausfliest dette. Deretter Lar utslette enkelt.

So. Jeg håper jeg tok noe nå frykten for å bygge bur for gnagere selv. De respektive tall jeg tok fra et skap så bur selv for marsvin. Her en kommode ble brukt, men ellers samme prosedyre.

Dessverre kan jeg gjøre det bare for rotter detaljer. Cagecalc er også for andre dyr fordøyelsen, durchrechnen før du planlegger en prøve. Området kan forvente mye av dyr i begge retninger.

Før du spør nå, hvordan i helvete å få på rotter:

Jeg hadde et hyggelig antall 6. En jeg fikk fordi den forrige eieren trodde det en bukk med retinerte testikler. To veterinærer ville bekrefte det. 6 uker etter integreringen med min store, det knirker var i et bur, at det er en kvinne.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha