Goat tatovering bilde eller symbol

Vi kan finne mange slags tatovering design bilder med geiter eller geiter også noen bilder med den ledende tatovering, kan symbolske tolkninger være svært annerledes og interessant. Mange mennesker føler seg identifisert med noen karakteristikker av karakteren tildelt dem i disse dyrene innenfor betydningen av utholdenhet, styrke og mot, dette gjelder særlig når det gjelder personer som tilhører den stjernetegnet Steinbukken, selv til for mange geit også den representerer tegn Væren.

I tilfellet med den kristne visjon, er bildet av geite forbundet med satanisme og hedenske ritualer, denne tolkningen fått mye styrke i middelalderen, hvor det ble antatt at hekser beundret dette bildet assosiere med djevelen representert som en geit. Kanskje grunnen til denne foreningen kommer fra kunnskap om en gammel gresk festival som var knyttet til geit med fruktbarhet og sex av kjødelige slag, noe som blir sett på som en synd eller i det minste har en negativ klang fra det punktet av visning av kristne kirker.

Allikevel ingen mangel på folk som rett og slett ble tiltrukket av en viss tatovering design geit og derfor har valgt, slik at vi ikke bør trekke konklusjoner om den merkelige som bruker denne typen tatoveringer. Av denne grunn, utover de ulike tolkninger som kan gjøres fra dette bildet, faktum er, som kan være et svært godt alternativ når du velger design for en tatovering. Hvis du er spesielt interessert i noen av samlingen av tatovering design, oppsøke dem ved å klikke på de forskjellige koblingene i denne artikkelen kan få tilgang til mer informasjon og bilder på dem. Våg å finne din design!.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha