God sjåfør sitteposisjon

 Det første skrittet mot å kjøre bilen ordentlig fordi førersetet er plassert riktig. Det er ikke en vanskelig oppgave, men det er noen viktige områder som du bør ta hensyn. Når du vet hva du trenger, vil du bli sittende pen på kort tid.

 Juster før kjøring

 DeKalb County Police offiser Paul Braun sterkt anbefale deg å ta noen og alle nødvendige justeringer før kjøring. Dette er spesielt viktig hvis du er ikke den eneste kjører bilen --- selv om du ikke er forskjellige høyder. Preferanser kan variere fra noen andre, så det er alltid viktig å sjekke. Noen biler har seter med innstillinger for situasjoner mange sjåfører minne - et alternativ du kan vurdere neste gang du er i markedet for en bil.

 Albuer og knær

 Hvis det overhodet er stressende for deg å nå rattet eller trykke på alle pedaler til gulvet, må du flytte setet lenger fram. Ideelt sett bør du ha en liten bøy i albuene og knærne, og gir deg bevegelsesfrihet du trenger for å drive effektivt og trygt i bilen. Dette sikrer også at airbag har den riktige stedet å utvide og gjøre sitt arbeid i tilfelle en ulykke.

 Siktlinjer

 I tillegg til å være i stand til å skyve førersetet fremover og bakover, de fleste moderne biler Setehøyde justering enheter. Dette kan være en stor hjelp hvis du deler oppgaver med en enkelt bil med noen som er høyere eller kortere tur du kjører. Heve eller senke setet å sikre at du kan se hele veien rundt - også etter utløpet av panseret på bilen din. Hvis setet ditt er for høyt, kan hodet traff toppen av taket - som er absolutt ikke trygt i tilfelle av en ulykke eller rett og slett en bråstopp. Hvis setet er for lavt, kan du ikke være i stand til å se langt utover dashbordet, enn si panseret på bilen din. Sørg for at du justere setet slik at du kan tydelig se alt rundt deg.

 Nakkestøtte

 De fleste nok ikke tenke på å justere hodestøtten når du justerer sine plasser, men det er en svært viktig sikkerhetsanordning. Sørg for at den er plassert der det vil støtte hodet ditt, og hvis du lener deg tilbake fra kjørestilling. Dette kan bidra i stor grad i tilfelle av en ulykke.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha