Googles sosiale, administrerende omdømme

Vi reiser mot en modning av en sosial SEO vi kan ikke nekte for det. Det er mer å se hvordan jakten på dyktighet i en slags konkurranse og synergi, inneholder nye funksjoner som forbedrer det sosiale aspektet av nettverket, som et synonym for udiskutabel kvalitet.

Når nettverket gir mer informasjon av personlig karakter, dette er hvordan omdømme er bygget på annen måte. Dermed Google integrerer posisjonering i sosiale nettverk som danner et nettverk av omdømme knyttet til hver av de områdene av behov eller interesse.

Bilder, tekst, deltakelse i lokalsamfunn ... filtreres av søkemotoren for å vurdere omdømmet forbundet med hvert merke.

Hvis du søker etter effektiv forvaltning av ditt rykte, vet du at Google har nettopp lagt nye verktøy som vil gjøre vårt omdømme en god partner for vår virksomhet.

Internett tilstedeværelse såkalte ny funksjonalitet innlemmet i kontrollpanelet til Google-verktøy, gjennom den kan analysere vårt rykte, våre ansatte og andre tilknyttet.

Personvern ikke har blitt endret, bare aspekter brukere Googles filtre er innarbeidet ved å utvikle en database med omdømme basert på vår nettverksaktivitet.

Svært effektiv hvis den er knyttet til varsler service, gir den nye søkefunksjonaliteten til å etablere koblinger som vil optimalisere forvaltningen av vår gjennomgang.

Så langt nyheter ... nå analyse

Hvis vi beveger oss litt til bestemmelsene om oppnåelse av en effektiv sosial SEO på Facebook ... hvis vi analysere den siste oppsetningen av den nye algoritmen på kort sikt, etterfulgt av + 1 og nå tilsetting knappen styringsverktøy omdømme, og ikke minst behovet for å øke SEO på Twitter hvor brukere lister bringe oss nærmere hjelpe markedsføring effektivitet og konverteringsberegninger handlinger, er det ikke overraskende at omdømmet er i økende grad en økonomisk variabel.

Det som synes sikkert er at den nye forretningsmodellen, den nye sosiale orden, de nye sosiale foreninger eller 2,0, 3,0 ... etc., har besluttet å utrydde uønskede natur mennesker som hviler misbruk, spekulasjoner og mangel på ansvarlighet, troverdighet og tillit og bygge et sosialt nettverk hvor du kan bare lykkes oppfylle følgende formel:

Engasjement + Kvalitet = effektivitet + Constancia

Google integrerer som sosiale og sosiale nettverk for å gjøre SEO "liker" og "re-tweet" ... samtidig sår og brukerne effektivt administrere deres omdømme og deres merkevarer.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha