Går gjennom en skilsmisse uten advokat?

Har du noen gang tenkt at du hadde en skilsmisse uten advokater? Skilsmissen uten behov for en skilsmisse advokat er allerede en mulighet, men selvfølgelig an på situasjonen hvor du er. Men administrerende oppløsningen av ekteskapet er ikke en lett oppgave.

Henrettelsen av en skilsmisse kan være en komplisert prosess. Begge sider har sine egne mål, og hver har generelt en advokat som representerer ham.

Arbeidet med skilsmisse advokat er å maksimere fordelene og minimere tap av skilsmisse resolusjon. Men det er situasjoner hvor en advokat er ikke nødvendig. Et par kan beslutte å skille minnelighet uten innblanding av en advokat.

Hvis det ikke er barn og ingen eiendom, skilsmisse er mye enklere. Noen ganger du ikke har råd til en advokat. Derfor kan du starte skilsmisse prosessen selv. Dette minimerer kostnadene for en advokat, hvis det blir nødvendig senere.

Hvordan kan du ta ut skilsmisse uten advokat?

Først du gå til Family Court eller borger slik at du får rapporter om kravene til å få skilsmisse uten innblanding av en advokat. Det vil gi deg noen skilsmissepapirene, og du bør basere det på dem for å presentere informasjon.

Hvis begge parter lever i forskjellige stater, må papirene være arkivert i retten av stedet der ekteskapet av parets bolig.

Før dokumentene blir sendt inn, må du lage kopier av alle dem hvis du trenger dem. Begge eksemplarene være lagt merke til og deretter presentert for retten.

Det neste trinnet er at tiltalte blir servert varsel av skilsmissepapirene. Søkeren kan bruke noen urelaterte voksen vitne. Pakken inkluderer etterspørsel, økonomiske forhold og / eller forvaring en form for respons og lettelse.

Hvis skilsmisse er vanlig, vil partene signere papirene betingelsesløst. I tilfelle at en av partene ikke ønsker å skille har du bare å nekte å signere. Deretter vil domstolen sette en dato for høringen av begge parter til å komme og presentere saken.

Hvis det er en økonomisk tvist, begge sider bør publikum ta alle finansielle dokumenter som dekker de eiendeler, gjeld og sideentrepriser. Dommeren anmeldelser og gjør et forlik.

Hvis du ikke stoler på å fylle ut skjemaer, be om hjelp. Mange lover skoler tilbyr juridiske klinikker, hvor de øverste nivå jusstudenter er bistand i utarbeidelse av skjemaer. Det er ingen kostnad for disse klinikkene, som studenter nytte av å få erfaring.

Det er også multi-purpose byråer som tilbyr behandling tjenester skilsmisse. Vanligvis må du være utstyrt med en advokatassistent, fylle ut et skjema, sende inn skjemaer og varsle tiltalte. Men de tilbyr ikke råd, bør engasjere barn og ingen felles prosess.

Det er også det som er kjent som en rask skilsmisse. Disse vanligvis finner sted i land som Den dominikanske republikk og Mexico. Begge parter må samtykke til skilsmisse. Denne typen skilsmisse er veldig populært fordi saksbehandlingstiden er mindre enn to døgn. Filing en skilsmisse uten advokat er en mulighet.

Hvis du trenger en rask skilsmisse eller du og partneren din har bestemt at det er best å være venner, organisere din egen skilsmisse er ikke så vanskelig som det virker.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha