Grapefrukt Maleri Ideer

 Hvis du er en fan av håndverket maling, prøve en ny og uvanlig lerret: gresskar. Du kan bruke din egen gresskar fra hagen eller kjøpe ferdige å male gourds på håndverket butikker. Når tørket og uthulte gresskar gjøre gode overflaten maling, og deres uvanlige naturlige former, kan føre til etablering av mange unike dekorative prosjekter for alle årstider.

 Birdhouse Grapefrukt

 Konverter gourd birdhouse i piercing et hull for hekkende. Maling gresskaret å se ut som en dukke hus eller en viktoriansk landhytte stil med små vinduer, skodder, blomsterkasser, fliser, dører, veranda og en liten velkomstmatte. Se på bilder av husene i et magasin for inspirasjon.

 Elegant innredning Gourd

 En enkel måte å lage en vakker gourd moderne og elegant utseende er å sprøyte male en solid farge. Bruk en metall maling eller høyglans akryl for å gjøre det skinne. Etter at de er tørre, er det bare å samle dem i en kurv eller ta dem på en hylle for en moderne rom dekor land.

 Planters Gourd

 Malte gresskar med navn på planter du vokser liker å bruke dem som planters eller som bærere for buketter av tørkede urter. Pass på å bruke skålformede gresskar med overskjæret. Du kan male på frihånd eller bruke dekorative sjablonger brev hvis du foretrekker det.

 Gourds dyr

 Ta en god titt på en gresskaret. Se fra forskjellige vinkler, for eksempel ved siden av den ¡™ eller opp ned. Myse og tenke på hva dyret du se i den. Du kan se en fugl i det med en lang nese eller en apekatt ser morsomt med en bred panne og smal hake. Du kan male dyr ansikter eller hele dyr organer fra gresskar for fantasifulle dekorasjoner. Prøv å stable to eller flere squash og feste til hverandre med en epoxy eller lim for å skape et solid hode og kropp.

 Halloween gresskar

 I stedet for å male gresskar i år, malt gresskar. Gjør ansikter eller spooky om dine gresskar og gruppere dem rundt en liten kausjon på høyet på verandaen eller i et vindu. For moro natt viser, male noen av vannflasker med maling som lyser i mørket, så når solen går ned, vil de begynne å ta en spøkelsesaktig nyanse.

 Grapefrukt Thanksgiving

 Bruk en gourd som en tabell midtpunktet for Thanksgiving middag. Slå en gresskaret med en lang tynn hals på ita € ™ s side, slik at halsen buet oppover. Dekorer med maling for å se ut som en kalkun og plassere den på et brett med noen raffia eller tørr skum for å holde det på plass.

 Jule gresskar

 Maling julen scener på gresskar å bruke som juledekorasjoner. Slå en gourd ansikt Santa, alv eller rein for en søt frakk eller veranda dekorasjon. Maleri en miniatyr crib hele veien rundt en liten flaske og henge den på treet. Du kan også male gourd ornamenter en solid farge og bruke glitter maling for å gjøre swirls, stjerner eller andre dekorasjoner.

 Påske Grapefrukt

 Malte gresskar som påskeegg med striper, svinger, prikker, vårblomster, kyllinger og kaniner eller kors. Små ovale gresskar har den perfekte form og vil være mer holdbar og vare mye lenger enn ekte egg. Etter de ¡¯ ve tørket, lim et bånd eller silke blomster opp.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha