Grønn Virtual Office

Når det gjelder krisetider, er det best å redusere kostnader for å overleve midt i en vanskelig økonomisk miljø, slik at du kan velge å leie et virtuelt kontor, som vil ikke bare spare på kostnader, men også i energi, problem som påvirker miljøvern.

Dagens teknologi muliggjør kommunikasjon med andre gruppemedlemmer til enhver tid. Videre sparer bruk av funksjoner som fildeling og reisedokumenter eller arbeid tid og energi.

Dessuten, med vedtakelsen av virtuelle kontor prosedyrer respekt for miljøet og tilbudet av en ny infrastruktur som gjør at etablering av et grønnere tilnærming til virksomheten, tilbydere av virtuelle kontorer tillate lagene å være et virtuelt kontor innenfor en ramme med dokumentert suksess.

Fordelene med å jobbe hjemmefra kan virke innlysende: større fleksibilitet, frihet og mulighet til å være en "virtuell familien". Selv om det kan være flere fordeler du ikke har tenkt på, som for eksempel:

Miljømessige fordelene ved ikke å måtte kjøre et kjøretøy, i tillegg til luftforurensning. Redusere trafikkaos. Sparer tid, penger og oljederivater. Redusere nivået av stress ved ikke å måtte kjøre gjennom tett trafikk og deretter må gå tilbake. Leve et balansert liv.

Næringslivet er i en unik posisjon til å velge grønt. På grunn av den stadige utviklingen av teknologi, Internett-tilkobling og mobile enheter, kan virksomheten drive mer effektivt, mindre papir og et minimum av fysiske ressurser.

Virtuelle kontorer er absolutt en viktig del av Greening av næringslivet, og er å ha en positiv innvirkning på dette området. Faktisk mange selskaper er å finne større produktivitet og kostnadsbesparelser gjennom den virtuelle kontor ordningen. Denne trenden gjør utleie og vedlikehold av fysisk kontorlokaler å passere bakgrunnen.

Virtuelle kontorer kan brukes av enhver bedrift, stor eller liten spiller det ingen rolle, siden det er en ordning som gjør at sparing i verktøy og passasjer, av de ansatte.

Videre, i henhold til antall ansatte på kontoret, kan du fjerne flere biler til de som vil gå på jobb hver dag. Dette vil tillate ansatte å jobbe hjemmefra og redusere transportkostnadene og øke produktiviteten.

Nivået på produktiviteten øker i et virtuelt kontor fordi ansatte er i sitt hjemmemiljø og sparer tid, siden du ikke bruker på transport.

Ved å fjerne begrepet fysisk kontor, får selskapene kvitt alle disse kontorene som involverer, som bare nok energi er nødvendig for å kjøre datamaskinen.

Papirforbruket blir ubetydelig og fordelene av individuelle og kollektive helse er enorme.

Også ta hensyn til de helsemessige fordeler og økt produktivitet, i tillegg til bruk av virtuelle kontoret reduserer trafikkorker og sparer penger for både arbeidsgiver og arbeidstaker.

Mange selskaper er å eliminere behovet for et fysisk kontor og leasing, strøm og vedlikehold av plassen.

Med informasjon:

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha