Grunner for å terminere en servicekontrakt

 Kontrakter kan generelt sies opp for årsak eller for enkelhets skyld. Mislighold for årsaken betyr at en person har gjort noe galt mens oppsigelse av en kontrakt for det praktiske betyr at en person ønsker bare å komme seg ut av kontrakten. Bestem rett tid og rett grunn til å si opp en servicekontrakt, men kan være vanskelig.

 Unnlatelse av å utføre

 Hvis den ene parten ikke gjør som den lovet å gjøre, er dette et brudd på kontrakten. Hvis resultater ikke partiet ikke løser problemet innen rimelig tid etter å ha gitt varsel, kan den annen part heve avtalen og kan ha rett til å saksøke for skader.

 Standard

 Hvis personen som leverer tjenester ikke er betalt i henhold til kontrakten, er det ikke nødvendigvis nødt til å fortsette å jobbe. I denne situasjonen sender entreprenøren vanligvis en skriftlig melding som beskriver beløpet og sier at det vil slutte å fungere dersom betaling ikke er gjort. Under betingelsene i kontrakten og den type arbeid som er utført, kan entreprenøren kunne heve servicekontrakt hvis regninger forblir ubetalt.

 Unworkable

 Hvis forholdene endres som gjøre det umulig for en tjenesteleverandør til å gjøre hva han lovet, kan han være i stand til å heve kontrakten. Merk at denne regelen krever at arbeidet være virkelig umulig, ikke bare dyrere enn opprinnelig planlagt. For eksempel, hvis en person lover å klippe plenen på et hjem for sommeren til en fast pris, men det oversvømte huset og plenen er nå under vann, kan huseieren heve avtalen og betaler bare for klipping som faktisk ble gjort.

 Convenience

 Noen kontrakter har en bestemmelse som gjør det mulig oppsigelse for bekvemmelighet av en av partene, noe som betyr at ingen reell grunn er nødvendig for å avslutte. Vanligvis en slik bestemmelse, avbryter person kontrakten til å betale en viss sum penger for å dekke utgiftene til den andre personen. Uten en særskilt bestemmelse av kontrakten, men heve avtalen uten grunn kan betraktes som et kontraktsbrudd.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha