Grunnleggende funksjoner Quicken menn

 Før du bruker en haug med tid til Quicken 2012, bør du vite hva Quicken kan gjøre. Når du koke Quicken til sin essens, for å gjøre seks ting:

 •  Tracks skatt

   Å følge skattekort, lage en liste over de fradrag som du ønsker å følge. For å gjøre dette, må du trekke ut fjorårets selvangivelse. Legg merke til de linjene du har fylt ut. Denne metoden fungerer fordi det er en jævla god sjanse for at skattefradraget du hevdet i fjor vil også se skattefradraget du vil kreve i fremtiden.

 •  Skjermer utgifter

   Du kan bruke Quicken å overvåke utgifter på hverdagslige små nødvendigheter: dagligvarer, klær, hundemat, kabel-TV, og, vel. . . du får bildet. For å holde styr på hvor mye du bruker til å holde flere punkter, kan du bruke Quicken kategorier.

   Hvis du ønsker en bestemt kategori av utgifter overvåking, bestemme hva den foran klassen bør være før du begynner å samle inn dine data.

   Listen over kategorier av utgifter, forresten, ikke bør være en uttømmende liste over Superfine boder, som fredag ​​kveld meksikansk mat, Hurtigmat til lunsj, og så videre. For å få kostnadene på å spise ute sporing, en kategori merket noe sånt måltider eller Grub er vanligvis den enkleste.

   Du kan sikkert starte med et dusin kategorier, mer eller mindre:

  •  Bil
  •  Klær
  •  Underholdning og hellig
  •  Dagligvare
  •  Husholdningsutgiftene
  •  Forsikring
  •  Medisinsk og tann
  •  For Rent
  •  Beskatning
  •  Verktøy
  •  Lønnskostnader

   Hvis du ønsker, og over tid, kan du utvide denne listen. Pokker, kan du lage flere titalls kategorier.

 •  Utskrifter sjekker

   Du kan bruke Quicken til å skrive ut sjekker. Dette trikset gir noen fordeler: Det er veldig fort når du skriver ut flere kontroller for å fullføre, og trykte sjekker ser veldig ryddig og darn profesjonell.

   Skrive ut sjekker, må du gjøre bare to ting. Først ser gjennom sjekken rekvisitainformasjon som følger med Quicken, og velg en sjekk form som passer din stil. Bestill form.

   Pre-trykte sjekk former er ikke billig. Hvis du bruker Quicken hjem med personlige stil sjekker, bruker datamaskinen kontroll kan ikke være kostnadseffektivt. Selv om du bruker Quicken for et selskap, og du er vant til å kjøpe de vanvittig dyre forretninger kontroller, vil du fortsatt finne datamaskin sjekker litt dyrere.

   Selv om dine Quicken sjekkskjemaer kan bestilles fra andre kilder, de er omtrent samme pris av Intuit. Hvis du ønsker å bestille fra Intuit, kan du se katalogen som kom i pakken Quicken.

   En annen kommentar om utskrift av sjekker: Hvis du skal betale regninger elektronisk, trenger du ikke å skrive ut sjekker med Quicken. Javisst, kan du skrive ut sjekker om du vil. Men du vil ikke like. Betale fakturaer elektronisk er enklere og billigere enn å betale en regning med en Quicken-trykte sjekker.

   En generell bemerkning om utskrift andre: Hvis du er en bedrift, og selskapet trenger for å produsere fakturaer, kan du bruke Quicken Home and Business og Quicken Rental Property Manager til å produsere danne regningen også.

 •  Tracks bankkontoer, kredittkort og andre ting

   Du må bestemme hva bankkontoer og kredittkort som du ønsker å følge. I de fleste tilfeller vil du hver bankkonto du bruker, og noen kredittkort som du bærer en balanse til følge.

   Du kan også spore andre eiendeler og gjeld eiendeler er rett og slett ting du eier. Investeringer, biler, et hus, og så videre forpliktelser er ting du skylder. Margin lån fra din megler, auto lån, boliglån, og så videre.

 •  Planlegg din personlige økonomi

   Datakraft av datamaskiner gjør det til et ideelt verktøy for å gjøre komplekse beregninger. Så kanskje du ikke er overrasket over at Quicken leveres med fem kraftige kalkulatorer som lar deg låne smartere valg, bedre boliglån refinansiering beslutninger, mer nøyaktige beregninger, sparing og investeringer, og for å gjøre svært nyttige alders- og college innsparinger beregninger.

 •  Gir nettbank

   Hvis du vil, kan du fortelle Quicken at det lønner seg å gjøre elektronisk arbeidet til en person eller trader. Med andre ord, samtidig som du beskriver noen kontroll til Quicken - gjør du dette ved å legge inn elementer i et vindu - du kan si til Quicken, "Jeg ønsker ikke bare å ta meg denne sjekken men jeg vil at du betaler meg. "

   Hvis banken din støtter nettbank, kan du også være i stand til å flytte penger mellom kontoer og up-to-date uttalelser elektronisk. Spør banken din for mer informasjon om denne tjenesten.

   For å utføre denne typen elektroniske banktjenester, må du ha en Internett-tilkobling, og du bør gjøre litt papirarbeid. Men Quicken nettbank funksjoner spare scads av gangen. Og funksjonene er enkle å bruke. I utgangspunktet er alt du bruker Quicken på vanlig måte og deretter et par ekstra knapper.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha