GTA V Grand Theft Auto IV og sikkert er koblet

En tilhenger av en av sandkassen med flere spillere i disse tider postet i et forum dedikert til GTA hint om en video der en forbindelse mellom GTA 4 GTA 5 avslører med grunn ut neste år markedet tilsynelatende spill.

På siden av selskapet Rockstar kunne bekrefte at den versjonen av GTA 4 og 5 deler samme universet, som gjorde det klart det er ikke å ha en direkte sammenheng mellom tegnene i denne nye versjonen selv om tomten fortsetter å ovenfor.

Viften sier i videoen som har sett spillet vi ser hovedpersonen Niko Bellic med en flybillett til San Andreas, som også vises i en offisiell trailer som kan finnes på youtube om GTA 5, den som sikkert vil bli sett i lys i enden av første halvår neste år.

Vanligvis skjer det at spillere i forhold til tidligere versjoner og nye Grand Theft Auto er intet unntak, så langt videoen har forårsaket mye spekulasjoner og kunne se at grafikken gir en meget interessant utvikling og traileren viser et nabolag tilpasset dette nye versjonen.

Som for San Andreas i denne versjonen av GTA 5 vil markere en viktig detalj ifølge en rapport fra WhatCulture, er dette spådd å ha satt noen veldig morsomme oppdrag i nabolaget "hellige" som allerede kommentert noen sanger kan også inngå nytt, selv hele radio reggueaton noen kjente sangere.

Den grafiske forbedringer er et annet høydepunkt i dette spillet, har mange polert grafikk og gameplay detaljer at spillet hadde sikkert spillere som testet tidligere føler forskjellene omtrent presenterte spillet, nyte de nye radioene, sanger og ha timer med moro med følgende oppdrag som tilbyr spillet.

Argumentet av GTA 5 vil gi en revolusjon når det gjaldt å foreslå denne tittelen, tilsynelatende selskapet Rockstar har økt nivå av oppdrag som gir endre dem mer spennende, er det også ryktes å avslutte kampen live en langt mer emosjonell opplevelse i forhold til San Andreas eller GTA 4 versjon.

Mange fans ble spør dette, en tilbakevending til stilen på San Andreas og ikke følger samme linje med GTA 4 og Red Dead Redemption PC-spill som ble stadig mer lineær. Nå må vi se at du tror brukere siden det er de som har det avgjørende ord som til dataspill.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha