Gun lisensiering lover i Texas

 Texas innbyggere som velger å eie våpen bør bli kjent med Texas våpenlover og konsesjonsforskrifter før utfylling av søknad i staten. Hagler og hagler ikke krever lange pistol lisenser, men de kan ikke transporteres mens lastet. Håndvåpen eiere planlegger å gjennomføre enten på person eller i sine kjøretøy krever skjult Pistol lisens.

 Kjøpet av en lisens for Texas våpen

 All pistol eieren etterspørsel CHL må passere et kurs av skjult Pistol lisens, en kriminell bakgrunn sjekk og bli fingeravtrykk. De som søker om tillatelse skytevåpen Texas må bevise bosted ved å vise et førerkort, strømregning spire, velgerregistreringskort eller annet offisielt dokument som viser applicantâ € ™ s adresse. våpenkort utstedt i delstaten Texas er gyldige i fire år.

 Staten tilbyr reduserte avgiftssatsen for eldre mennesker, fred offiserer eller rettslige, nødlidende, advokater, veteraner, som betjener medlemmer og pensjonert føderale agenter. Gebyret fraskrivelse gis kun til søkere som er stats kriminalitet påtalemyndigheten.

 Out-of-state søkere kan søke om Texas CHL, men de må gå gjennom kvalifiseringskurs i Texas. De mobile våpeneiere i Texas allerede lisensiert skytevåpen i sin tidligere bostedsstaten kan kvalitet for en Texas lisens uten kurset håndvåpen dersom myndighetene anser at utstederstaten er like strenge i sine konsesjonslover. Ventetider kan være nødvendig etter et trekk i staten, i henhold til ownerâ pistol € ™ s situasjon; Dette kan bekreftes av departementet for offentlig sikkerhet i Texas.

 Dømt kriminelle og folk med kriminal overbevisning er diskvalifisert fra lisensiering av våpen brann spør Texas. Andre faktorer som kan diskvalifisere en person fra å få lisens er de med aktive bestillinger mot dem, folk venter kriminelle anklager og de som er betalingsudyktig på statsavgifter, barnebidrag eller lån .

 Bærer et skjult våpen

 En pistol eier som ønsker å bære et våpen på hans person eller i hans kjøretøy må ha gyldig lisens til enhver tid. Bærer et våpen uten gyldig og aktiv lisens, selv om en søknad om fornyelse er på fil, vil føre til tiltale. Omvendt, kriminelle anklager er mulig selv med en gyldig CHL hvis eieren av våpenet er et våpen i sikte, enten på egen person eller synlig på et bilsete. At eieren av pistol planer om å bære våpen eller bare holde seg hjemme, kan det føre til færre juridiske komplikasjoner for en CHL.

 Lisens tilbakekall eller suspensjon

 Skjulte våpentillatelse kan tilbakekalles dersom lisensinnehaver vil bli belastet med eller dømt for en forbrytelse. Ifølge påtalemyndigheten, kan retten trekke lisensen selv som saken er til behandling, basert på Texas Administrasjon Kode 411,187. Om lov til å beholde lisensen mens saken er til behandling, må personer anklaget for en forbrytelse oppfyller alle kriteriene mens lisensen er gyldig og fornyelse. Hvis, derimot, hvis lisensen utløper mens kostnadene venter, og retten har ikke suspendert lisensen, vil staten avvise søknad om fornyelse.

 Dersom innehaveren av tillatelsen blir dømt eller gitt prøvetid, er skjult Pistol lisens lagt tilbakekall av retten. Men hvis belastningen fører til frifinnelse, retten gjeninnsette lisens, med mindre han utløpt mens kostnadene ble ventende. I dette tilfellet blir en ny anvendelse lisens kreves.

 Ifølge regjeringen Kode 411,171, en klasse A eller B forseelse overbevisning som resulterer i tilbakekall av CHL bærer en syv års karantene før vedkommende kan på nytt CHL. Dette inkluderer en diskvalifisering periode på fem år og en to års fengsel for tilbakekall. Folk som kommer i kontakt med Institutt for offentlig sikkerhet Texas før tilbakekall for å frivillig overgi sine lisenser kan være i stand til å unngå to års straff periode for fornyelse.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha