Halloween kostyme ideer for unge voksne med Tutus

 Tutus er moro for folk i alle aldre, og Halloween gir deg muligheten til å bære en. Unge voksne bør passe på å ha på seg en dress med en tutu som ikke er for sexy - ser ingen kort Tutus sted som kan vise også. Jentene er ikke de eneste som kan enten bære Tutus - gutta kan gå ut med tutu når Halloween.

 Ballerina

 Det klassiske bildet er assosiert med en ballerina tutu. Bruk en leotard og tights og sette en tutu på henne. Dette kan være en lang flytende tutu at du kan holde opp eller oppsvulmet fyren ut. Komplett utseendet med seg håret i en bun og sette på et par ballerinas.

 Fairy

 En fe kostyme kan også bruke en tutu. Du kan kjøpe ferdiglagde fairy kostymer i mange forskjellige farger. Alternativt lage din egen ved å kombinere en trikot, Tutu og fe vinger. I stedet for å være en generell fairy, fairy være en bestemt type, for eksempel tannfeen eller en hage fe.

 Bumble Bee

 Den "Bee Girl" er et berømt bilde av "No Rain" Video Blind Melon, noe som gjør det til et populært kostyme. Den bruker en trikot og en gul og svart tutu. Fullfør drakt med geek briller, sorte tights og trykker sko.

 Heks

 Du kan også innlemme en tutu i en heks kostyme. Bruk en svart tutu å skape en skremmende versjon av en heks eller å innlemme noen forskjellige farger som oransje eller lilla for variasjon. Du kan også bruke en hvit tutu hvis du ønsker å være en "god heks" - komme sammen med en venn og lage gode og dårlige hekser kostyme sammen.

 Fantasia Elephant

 I klassisk Disney-filmen Fantasia er det en scene hvor elefantene danser som ballerinaer. Lag denne drakten på seg en grå treningsdrakt og matchende med en rosa tutu. Gjør store ører elefant grå og rosa følte og kjøpe en plast nesen av elefanten som stropper rundt hodet.

 Gothic Lolita

 The Gothic Lolita utseende begynte i Japan med jenter prøver å ta en titt som en viktoriansk dukke. For dette aspektet, til bruk av mange Tutus under floral kjoler gjør dem stikke kjoler. Tilbehør med hansker, paraplyer og hatter.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha