Har politiet trenger å fortelle deg belastningen hvis de arrestere deg?

 Hvis du er arrestert av politiet, har du visse rettigheter - inkludert retten til å forholde seg taus og retten til å ha en advokat. Du har ikke rett til å motsette seg arrest, men politiet må informere deg hvorfor du er arrestert. Det må ha en arrestordre fra en dommer med mindre offiseren har "skjellig grunn" til å tro at du var involvert i en forbrytelse.

 Dine rettigheter på arrest

 Når du er arrestert, trenger du bare å oppgi navn og adresse til offiseren. Du har rett til å bli informert om årsaken til arrestasjonen og arten av anklagene.

 Domstol utseende

 I de fleste tilfeller må du gjøre en opptreden før en dommer, vanligvis innen 36 timer etter pågripelsen. Du kan ta med din advokat med deg til utseende. På den tiden, dommeren informere deg om de nøyaktige anklagene mot deg og gi deg en skriftlig kopi. Hvis du ikke har en advokat, vil dommeren informere deg om din rett til representasjon og kan oppnevne en for deg, hvis du støter på en mulig fengselsstraff. Dommeren kan også forsinke prosessen for en kort tid, slik at du kan få en advokat.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha