Harmonic Balanser dreiemoment spesifikasjon

 Formålet med svingningsdemper for å redusere vibrasjoner av motorens normale drift av veivakselen. Når du bytter ut harmonisk balanserer, er det viktig å ikke bare den nye harmoniske balanserer er identisk i størrelse til den gamle, men også boltene er av samme størrelse og lengde. Selv om det er mulig å gjenbruke gamle bolter, er det sterkt anbefalt å bruke ny.

 Hva er et Harmonic balanserer

 Svingningsdemperen er koblet, via et drivbelte, på forsiden av motorens veivaksel. Balansering overføringer harmoniske vibrasjoner av veivakselen gjennom beltet og trinse system. Vibrasjonene blir deretter overført til det indre sentrum av svingningsdemperen, karakterisert ved at en energiforskyvningsdelen kan absorbere vibrasjoner. Uten en harmonisk balanserer fungerer som den skal, vil motoren gjennomgå ekstra stress på veivakselen, som fører til potensiell svikt i motoren.

 Riktig moment

 Det finnes en rekke moment spesifikasjoner for vibrasjonsdempere. Dersom paret ikke er riktig innstilt, kan motorvibrasjoner og drift av drivreim på den harmoniske balanserer føre den harmoniske balanserer skivene til å løsne og fly av motoren. Tungpustethet kan tyde slark i beltet. Hver bil er annerledes. En profesjonell eller servicehåndboken bør sjekkes for riktig moment for ditt kjøretøy.

 Par karakterer

 Den lille Chevy modeller skal ha innstilt masse spjeldet bolt satt til 60 fot-pounds. Store Chevy biler bør ha et dreiemoment på 85 fot-pounds. Hemi426, mindre og store Chrysler motorer Chrysler bør ha en trimmet masse demper bolt avgjort ved 135 pounds-mat. Ifølge HotRodShack hver Ford motorer 260, 302, 406 og 429-460 bør ha et sett med harmoniske demperen bolt 70 til 90 fot-pounds.

 1990-tallet og tidligere

 Ifølge DorTorSpec, bør de fleste Oldsmobile og Pontiac modeller i begynnelsen av 1990 har en harmonisk balanserer dreiemoment på 219 fot-pounds. Produsenter bør være de samme 110 fot-pounds under produksjons år fra 1995 til 2000. Chevrolet og GMC Trucks mellom 1 969 og 1996 bør settes til 75 fot-pounds. Alle Jeeps mellom 1987 og 2000 bør settes til 80 fot-pounds.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha