Helseforsikring

Det er bredt spekter av medisinsk forsikring i markedet, alle med store dyder, men på samme tid, med store ulemper.

Det som følger er en klassifisering av egenskaper og modaliteter av de forskjellige helseforsikring, slik at du kan gjøre et smart valg.

Det første du må vurdere er hva slags forsikring du vil, samtidig som man gjør et skille mellom privat helseforsikring og offentlig helseforsikring, da disse har en helt annen operasjon og vil ikke bli studert i denne artikkelen.

Offentlig helseforsikring er de som er knyttet til sosial trygghet for folk, enten fordi de er arbeidere eller at staten gir dem gratis. I begge tilfeller er det staten og skattebetalerne som hjelper subsidiere omfattende dekning av slik forsikring, vanligvis i land der en sosial rettsstat er beregnet at folkehelsen forsikring 100% av befolkningen i nød.

Denne type helseforsikring, har den ulempen sikre medisinske undersøkelser og forskrivning av visse legemidler også at oppmerksomheten er i de aller fleste tilfeller ineffektive.

Privat helseforsikring gir i stedet en rekke funksjoner blant disse er:

Spesialisert medisinsk service.

Helhetlig omsorg er forskjellige områder av helse. Psykologiske, fysiske etc.

Det gir trygghet.

Ulike priser.

Komplementære tjenester.

Når du velger å kjøpe noen helseforsikring tilgjengelig i markedet, bør du vurdere følgende:

Type forsikring: Dette refererer til punktene og skjema for omsorg at helseforsikring gitt, for eksempel, noen bare tillate oppmerksomhet på enkelte punkter eller selskaper i enkelte byer, ligge andre lar pasienter som skal behandles på noe sykehus eller klinikk, assurandøren blir forpliktet til å refundere pengene brukt.

Det er også viktig å vurdere om forsikringsselskapet har ingen internasjonal oppmerksomhet eller i tilfelle du gjør slike turer.

Sjekk forsikringsselskapet minimum kvalitet tilgjengelig for å sikre en god behandling for sykdom.

Det er viktig at for enkelte selskaper som tilbyr helseforsikring, de setter klausuler i deres politikk som ikke inkludert visse medisiner, operasjoner, eller tester. Du rådes lesere ikke akseptere sykeforsikring i disse forholdene.

Vurdere om selskapet tilbyr komplementære tjenester som programmer for å forhindre risikofylte sykdommer, periodiske besøk i hjemmet, hjemmetjenesten, abonnementer til lokale treningssentre for å fremme en sunn livsstil blant andre.

Pass på at helseforsikring selskapet du velger å gi den samme dental plan dekning for overhengende risiko.

Kontroller man har sykehus dekker en stor andel er mulig, 100%.

Sjekk at det valgte helse forsikringsselskapet er i evnen til å overholde hva det tilbyr, for eksempel å sjekke sine anlegg, deres økonomiske kapasitet og erfaring i markedet.

Husk at inkludering eller ikke av disse egenskapene i en medisinsk politikk, gjøre prisen øker eller minsker, men det anbefales at når det gjelder helsevern spare aa spesiell omsorg

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha