Helsemessige fordeler av å spise Placenta: Prosedyre for Innkapsling

Det kan høres kannibal-aktig, men det er noen som tror at det å spise morkaken er faktisk bra for helsen; hva er mer troen er rask å samle støtte blant mange mennesker. Praksisen med å spise morkaken er kjent som placentophagy. Menneskelig placentophagy, eller spiser morkaken, er definert som, inntak av human placenta post partum, når som helst, av en person, enten i rå eller endret form.

En rekke historiske forekomster av placentophagy har blitt bemerket over hele verden, mens moderne forekomster er ganske sjelden, gitt at dagens samfunn ikke oppmuntrer sin praksis.  Likevel, siden 1970-tallet, forbruk av morkaken, å tro at det har mange medisinske fordeler har sett en økning.

Prosedyre for Innkapsling av morkaken

Når du har noen å gi innkapsling av morkaken, vil de samle morkaken innen 48 timer etter fødselen. Det er best å ha dine innkapslede placenta piller så snart som mulig, for å hjelpe deg raskt. Ideelt sett har morkaken å bli nedkjølt umiddelbart etter fødselen. Det tar omtrent en dag til å forberede og dehydrere; i tilfelle du har frosset morkaken, den trenger en ekstra dag.

Først blir placenta vasket godt og blodpropper, og fjernes. Avhengig av hvilken metode som brukes, noen placenta encapsulators damp morkaken mens andre direkte dehydrerer morkaken. Morkaken er malt i til pulver og plasseres i å kapsler; Dermed ser det ut som noen supplement som du kan ta i en kapsel form. Begynn å ta kapslene så snart du mottar dem; og lagre dem på et mørkt kjølig sted.

Viktigere, har en rekke kliniske studier og undersøkelser er gjennomført for å underbygge dette. Studier har funnet at ca ¾ th av de personene som deltok i casestudie hadde positive erfaringer fra forbruker sin morkake, og har sitert 'forbedret humør,' høyere nivåer av energi ", og" bedre amming ".

Hva er de helsemessige fordelene ved å spise Placenta?

 • En av fordelene ved å spise placenta er at den øker melkeproduksjonen vesentlig.
 • Det senker også risikoen for blødning.
 • Noen eksperter mener at morkaken er lastet med ernæring og at det å spise det vil styrke kroppens ernæringsnivået betydelig.
 • I noen tilfeller blir kvinner oppfordret til å spise morkaken som en måte å takle smerte og krevende prosess med graviditet og fødsel.
 • Kanskje den mest fordelaktige nytte av å spise morkaken er at det hindrer postpartum depresjon. Dette er fordi morkaken er rik på hormoner som bidrar til å stabilisere følelser av kvinnen, som vanligvis er kastet ut av gir etter fødselen.

Medisinske fordelene ved å spise Placenta

Det antas at forbruker morkaken hjelper deg å:

 • Balansere hormonprofil; dermed bekjempelse av post partum blues samt depresjon.
 • Gjeninnsette de utarmet nivåer av jern i kroppen.
 • Det hjelper mye i livmoren for å gå tilbake til sin pre-graviditet tilstand. Morkaken gir deg med høye nivåer av prostaglandin som hjelper involusjon eller krymper i livmoren til sin tidligere størrelse.
 • Reduserer post partum blødning og blodtapet.
 • Øker melkeproduksjonen. Morkaken gir også en liten bit av oxytocin som allays fødsel stress og gjør den glatte muskulaturen rundt melke celler kontrakten og ta ut melk.
 • Trapper opp energinivået betraktelig.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha