Hemmeligheten med lang levetid

Hemmeligheten med lang levetid

Hendrickje Van Andel-Schipper var en kvinne som levde 115 år, og da han døde ble overlatt til vitenskapen å studere kroppen hans for å oppdage hemmeligheter levetid mulig. Hva forskerne funnet fra 2005 til dags dato?

Lang levetid og god er to drømmer som nederlandske Hendrikje oppfylt. Nå eksperter prøver å løse mysteriene skjult bak den lengste levetid på posten.

Forfatterne av denne viktige studien - legene ved Universitetet i Amsterdam VU Medical Center - møtt med flere overraskelser. En av dem er faktisk bare to stamceller i blodet. "Til vår overraskelse fant vi at på tidspunktet for hans død, besto av bare to stamcelle eiendeler perifert blod sa Henne Holstege, sjefforsker.

Ved fødselen, mennesker har rundt 20.000 stamceller, hvorav 1300 er den aktive typen. Men tilstedeværelsen av bare to stamcelle Andel-Schipper av blod på tidspunktet for hans død, noe som tyder på at stamcelle ikke er i stand til å dele hva som kan markere slutten på livet.

Den andre anekdotiske bevis er at det var mer enn 400 mutasjoner i hvite blodlegemer av eldre kvinne, slik at kroppen din til å holde dem trygt fra sykdom.

"Når du gjør endringer, er det en mulighet for valg, og noen av dem føre til kreft, mens andre lar forsvare deg," sa Chris Tyler Smith, Wellcome Trust Sanger Institute i Storbritannia.

Forskerne fant også at lengden av telomerer i celler i blodet var for kort, i motsetning til lengden av telomerer i andre organer. De avta over livet, ifølge forskere.

Resultatene ledet forskerne antar at vår støtte stamcelle bare et begrenset antall divisjoner før de krasje og brenne. De sier at døden av Hendrickje kunne forklares med uttømming av stamceller. Og de hevder vil være dypere i urnene for å bekrefte dette budet.

Og hvis det er sant, mener forskerne at folks kropper kan bli revitalisert og gjort trygt fra aldring ved stamcelle injeksjon.

For dette må cellene fjernes og lagres fra fødsel eller primær barndommen. Dette vil opprettholde telomerlengde, men over tid, mens erkjenner at det ville være mulig å gjøre bare med blod, ikke i alle vev, som forklart i deres artikkel i Genome Research.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha