Henger med stålplater, fasjonable og nyttige

Varmen av disse sommerdager forventet og advarer mot hva som kommer i de kommende månedene. Du er nesten nådd slutten av skoleåret.

Bare tenk på hva som kommer opp, går en kald svette nedover ryggen. Nok det hver dag fra morgen til kveld, kjører for å ta dem til skolen, og utallige aktiviteter som utvikler i løpet av dagen og ha dem trinn okkupert. All graf med rutine, å komme til slutten av hver dag med et sukk av lettelse.

Men nå kommer den verste delen av året, en der barn ikke lenger har cole og er hjemme hele dagen.

Utdanningssystemet vårt gir en utvidet skoleåret fra september til juni. Og hva så? Hva skjer i juli, august og midten av september?.

Jeg ønsker ikke at dette skal forstås som en kritikk av utdanningssystemet. Vi har alle gått gjennom denne fasen. Men vår barndom, og nå var en annen konkurranse, mangel på tid og engasjement er nødvendig for begge foreldrene å jobbe, gjøre disse øyeblikkene når de bryter fra skolen, foreldre begynner å en av de vanskeligste tider av året. De hvor eller kontoer med besteforeldre eller familie eller annen måte vil løse det faktum at du ikke kan delta barna personlig, eller faktisk har et problem. Nå hva gjør jeg med barna?

På slutten av dagen, vil de være hjemme i to og en halv måned. Vi ønsker alle, i den grad av mulighetene for hver, i tillegg til hvile, gå til bassenget eller stranden, kjøre rundt i parken; denne perioden kan gjøre noe mer. Derfor prøver vi å fylle det med aktiviteter.

For dette, alternativene er mange og varierte, alt fra ungdomsklubber, urbane leirene, til leirene og sommerkurs.

Hvis blant de mange aktivitetene som er tilgjengelige du har besluttet å sende ham til en leir, og du kan begynne å forberede og organisere alt som har å bære engel for å gjøre det så behagelig og trygg som mulig i løpet av dagene som vil har å være ute av hjem. Så først av alt, er det viktig å liste opp alle de tingene du bør ta med i kofferten din.

Klær og egnet fottøy nyttige fasiliteter. den insektmiddel ...

Vi begynte å tenke på hvordan du klarer uten oss, og hvis alt vil bli bra.

Jeg foreslår en detalj som kan være svært nyttig i disse tilfellene, og det kan løse mer enn ett problem. Bærer en plate med sine kontaktopplysninger. Kanskje navnet og telefonen er tilstrekkelig. Du lider noen allergier? Trenger. Det er saker som ikke skal ha tvil fra start. Har du en matintoleranse?. Tusen grunner til å bære tallerkenen din med denne viktige informasjonen for deres sikkerhet og stålplatene etset gjøre ting enklere.

Ikke gå glipp av det siste minuttet. Uten å forlate hjemmet, fortell oss hva du trenger og vi får i en uke.

Du vil bli mye roligere hvis carry.

Vel, bare si at med en liten organisasjon overgår alt. For barn er flotte opplevelser og ikke bør gå glipp av.

Kisses.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha