Hiding teknologi skrivere

Hiding teknologi skrivere

Hvem kan glemme den gamle og bråkete skrivere som tok minutter å skrive ut hver side? Eller de defekte utskrifter med blekk kjøre mer enn 10 år siden? Dagens skrivere skrive ut med uendelig mye bedre kvalitet på disse tidlige teknologier takket være tusenvis av timer med forskning av dusinvis av forskere. Faktisk, HP, før du finner den rette formelen av blekk som bruker sine skrivere, utført mer enn 1000 prototyper for å etablere den rette balansen mellom alle komponenter. Dette arbeidet har resultert i de siste 20 årene mer enn 100 nye blekk ... Vi forklarer hemmeligheter disse nyvinningene.

Hvis vi så en blekkpatron mens du skriver ut i sakte film ville vi bli sjokkert. Dens 500 dyser på størrelse med en tredjedel av tykkelsen av et hårstrå skyte opp til 30 millioner dråper av blekk per sekund, noe som krever stor nøyaktighet. Den enkle mismatch av en av disse små hull vil være en mangel i utskrift både fargenivå og på nivå med definisjonen.

Det er derfor en av de viktigste avdelingene i form av innovasjon og merkevarebygging er nettopp blekkpatroner og toner, der blekket er spydspissen i systemet. For å sikre at dette ikke tetter dysene, fargen er mer ekte, bedre utholdenhet mulig ytre aggresjoner som vann og når siste fire generasjoner store mengder penger og tid investert. Som forklart fra HP, "mer enn 100 apotek arbeide med å utvikle formler. Denne oppgaven trenger mellom 3 og 4 år med forskning".

Og, i ord som merke, "patronen er den mest komplekse og studert som en skriver element står for 70 prosent av systemet av mekanikerne av det." I utgangspunktet bruker en bil analogi som illustrerer viktigheten av blekkpatronene, "hver gang du bytter en patron i skriveren, og hvis du endrer motoren på bilen din," forklarte han.

Er det viktig å bruke originale reservedeler?

En fersk undersøkelse utført av konsulentselskapet Qualitysammenlignet originale HP-kassetter vs kompatible. Ifølge rapporten, de originale patroner får i gjennomsnitt print nesten 35 prosent flere sider enn de som ikke var originale merkevaren. Men forskjellene er ikke bare kvantitativt, i henhold til denne analysen, men kvaliteten blir også påvirket. Som studien påpeker, forsyninger som ikke var opprinnelig hadde en strykprosent på 15,7 prosent, sammenlignet med mindre enn én prosent sertifiserte HP originalt tilbehør.

Rapporten laget fremhever betydningen av forskning i IT-sektoren som årlig investere millioner av dollar for å få den skrivere blir stadig mer pålitelig. Faktisk, for å forbedre et utskriftssystem over 1000 prototyper som bekrefter denne forbedringen er nødvendig.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha