Histogrammer Hvordan plotte dataene i R

 For å få et klarere visuell anelse om hvordan informasjonen deles innenfor rekkevidde, kan du lage et histogram plott bruker R for å lage et histogram for de kjørelengde data, du bare bruke funksjonen hist som disse:

 > Hist

 Du kan se at funksjonen hist første kutter utvalget av dataene i en rekke like intervaller, og deretter telle antall observasjoner i hvert intervall. Den stenger høyde i samsvar med disse frekvensene. På y-aksen, vil du finne gravene.

 Kranglet col, gi deg stolpene i histogrammet litt farge.

 Slik spiller med pauser

 R velger antall intervaller den anser det mest nyttige representasjon av dataene, men du kan ikke enig med hva R gjør og velge pausene. Til dette bruker argumentet pauser fra hist funksjonen.

 Du kan spesifisere intervallene i et par forskjellige måter:

  •  R Du kan fortelle antall barer i histogrammet ved å gi et enkelt tall som argument. Bare husk at R vil avgjøre om thatâ € ™ s faktisk holder rimelig, og den prøver å skjære opp området ved hjelp av vakre avrundede tall.
  •  R Du kan fortelle nøyaktig hvor pausene satt ved å gi en vektor med stoppunkter som en verdi for argumentet pauser.

 Så, hvis du dona € ™ t enig med R og du ønsker barer som intervallene 5 til 15, har 15 til 25, og 25 til 35, kan du gjøre dette med følgende kode:

 > Hist)

 Du kan også endre navnet på algoritmen til å bruke R til å gi bestemme antall pauser som verdien for argumentet pauser. Du kan finne mer informasjon om disse algoritmene på hjelpesiden? Gesch. Prøv å eksperimentere med disse algoritmene litt for å se hva som fungerer best.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha