Hjem rettsmidler for å behandle Silikon allergisymptomer

Silikon allergi forekommer svært sjelden. Mange ganger silikon allergi er forårsaket av kontakt med produkter som ikke utelukkende er sammensatt av silikon. Noen av disse allergi er utløst av lateksen som er tilstede i silikonprodukt. Det er nemlig dette additiv, som normalt er ansvarlig for silikon allergi.

Bruken av silikon i brystimplantat er godt kjent, men få vet at silikon er brukt i mange andre husholdningsprodukter som polerer, kosmetiske produkter og såper, og diverse andre ting som medisinsk silikon allergi armbånd som er slitt av barn.

Symptomer relatert til Silicone Allergy

Symptomene vil variere fra person til person, avhengig av personens immunsystem reaktivitet og mengden av eksponering for silikon allergen.

  • Hudsymptomer: utslett, kløe, elveblest, røde nupper på huden. Hudsymptomer er først til å skje med silikon allergi når du kommer i kontakt med silikon produkter. Alvorlighetsgraden av hud symptomer kan variere avhengig av mengden av forgiftning og helsetilstanden til individet.
  • Øyesymptomer: Symptomer på silikon allergi kontaktlinser inkluderer rennende øyne, kløe i øyne, røde øyne, såre øyne og hovne øyne. Kontaktlinser brukeren møter ubehag, litt tid mens du bruker det. Det er vanligvis ikke på grunn av silikon linser, men på grunn av de ulike andre allergener som tåre film proteiner, pollen og kjemikalier, som holder seg til linseoverflaten mens bruk, håndtering, lagring og produksjon.  I noen tilfeller røde blodårer i øynene kan være synlig.
  • Luftveissymptomer: nysing, rennende nese, hoste og tungpustethet, sår hals. Alvorlige tilfeller kan være forbundet med tung pust og piping i brystet sensasjon.
  • I sjeldne alvorlige tilfeller silisium allergi kan forårsake anafylaksi reaksjon med alvorlige symptomer som svimmelhet, kramper, lavt blodtrykk og bevisstløshet. Umiddelbar behandling er nødvendig.

Silicone Allergy Testing

Å diagnostisere silikon allergi, må du ta kontakt med en allergolog. Det er to silikon allergitester han skal utføre, er den første prikktest og andre er blodprøve. Disse testene bidra til å forstå hvor alvorlig en allergisk reaksjon.

Hjem Løsning For Silicone Allergy

Her er noen enkle hjem rettsmidler som kan brukes til behandling av silikon allergi,

  • Hudsymptomer: hud kløe og elveblest forårsaket i silikon allergi er kurert av mynte. Forbered en blanding av mynteblader og tilsett sukker. Kok dem i en kopp med vann og drikke det etter at væsken blir kult. Det vil lindre kløe og normaliserer hevet røde flekker.
  • Slutte å bruke kontaktlinser hvis det er grunnen for øyet allergi. Alternativt velger ikke silikon kontaktlinse.
  • For rennende nese og vanning av øynene, er den beste hjem rette appelsinjuice eller sitronsaft. Drikk appelsinjuice gang på en dag og presse en sitron i et glass vann og drikke det i kveld. Vitamin C er tilstede i både vil bidra til å redusere allergisymptomer. Det vil også lindre sår hals.
  • Gulrot juice og stikkelsbær juice er også kjent for å være effektive i å gi lindring fra silikon allergisymptomer.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha