Hjem Rettsmidler For Graviditetstest: Ta en graviditetstest hjemme

Mor er den mest spennende fasen i en kvinnes liv som det bringer med seg en myriade av fordeler. Noe av det er å holde gleden av nytt liv og evnen til å se verden gjennom andres liv. Av denne grunn en kvinne er alltid engstelig for å vite om hun er gravid når hun er seksuelt aktiv. Hjem bøte graviditetstester ble prøvd og testet enda to hundre år siden, selv om de ikke var ekstremt nøyaktige i forhold til dagens moderne hjem graviditetstest. Det var nysgjerrighet og utholdenhet av våre oldeforeldre som brukte gamle og unøyaktige metoder for graviditetstest, som gjorde det mulig å forske og finne dagens moderne hjem graviditet test.

Hjem rette for graviditetstest

Gamle dager og moderne hjem rette graviditetstest:

Bortsett fra å være svært unøyaktig, dette hjemme rettsmidler var tidkrevende og krevde mye av ritualer. En slik test ble utført på hunnkaniner. Og derfor det ble kjent som kanin test. Her urinen av kvinnene ble injisert inn i venen av kanin, hvis kvinnen var gravid; kaninen ville eggløsning innen to dager etter den injiserte urin på grunn av overskudd av kvinnelige hormonet. Den eneste måten å vite dette faktum var å fjerne kaninens eggstokk som dyret måtte avlives.

Noen gamle koner tale som var utbredt i gamle dager som ikke kan stoles på var; hvis en kvinne drømmer at hun spiller med et barn eller i samspill med barnet, de trodde det å være et tegn på graviditet. En annen mer oppfinnsom måte var å svinge en krystall over magen til en kvinne mistenkt for graviditet. Kvinnen ble ansett gravid hvis krystallen sentrert på navlen. Alle disse graviditetstester var upålitelig.

Mer nøyaktige tegn og symptomer som kan være grunnlag som hjemme bøte for graviditetstest er savnet perioden, morgenkvalme, vektøkning, blir luktesansen mer akutt, og følelsen av metallisk smak i munnen hele dagen.

En annen graviditetstest hjemme kan utføres med løvetann blader: tørk løvetann blader på en plastplate. Nå setter morgenen prøve av urin på bladene, holde bladene fullt mettet i 10 minutter. Hvis bladene utvikle røde blemmer på overflaten i løpet av én time, antas det at kvinnen er gravid.

Hvordan ta en graviditetstest hjemme?

Det er en graviditetstest som du kan observere med å endre slimet i livmorhalsen. Slimet i livmorhalsen blir mer klissete og tykk med en melkeaktig utseende etter unnfangelsen. Utslipps øker på grunn av høy grad av østrogen i kroppen. For å sammenligne forskjellen, bør du være klar over normal farge og konsistens på livmorhals utslipp; Dette krever at du være mer observant.

Av alle metodene ovenfor, er den mest nøyaktige metoden for graviditetstest hjemme med en urin graviditet pinne. Du kan kjøpe kit fra noen medisinsk butikken; det er enkelt å bruke, ikke så dyrt og rask i resultat, i tillegg til at du kan gjøre det konfidensielt hjemme ditt. Alt du trenger å gjøre er å helle noen dråper morgenurin på det angitte stedet på stripe. Observere resultatet i positiv eller negativ som nevnt på stripe etter nevnte bestemt tidspunkt. Det er den mest pålitelige graviditetstest hjemme som brukes av kvinner over hele verden

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha