Hjem rettsmidler for lus

Hjem rettsmidler for lus

Hjem rettsmidler for lus

Som forventet, med retur til skolen lus også startet skoleåret. Utbruddet av lus, er en klassiker av denne sesongen. Her en rekke løsninger for hodelus.
 Barns hoder er fulle av lus og luseegg mens foreldrene er fulle av bekymringer om hvordan å avhende uønskede gjester.

Fordi lus blir mer motstandsdyktig mot plantevernmidler, er bruken av naturlige løsninger er et godt alternativ så vel som behandling eller forebyggelse.

For det første foretrekkes det ingen farmasøytiske behandlinger sprøytemidler basert på naturlige råvarer, fordi lusen blir immune mot de fleste kjemikalier som brukes i anti-lus produkter som permetrin, en av de mest kjente. For ikke å nevne at naturlige produkter er mindre skadelig for hodebunnen og håret.

Hjem rettsmidler for hodelus.

Det er naturlige forbindelser baserte produkter som kokosolje og anis som trenger luftveiene drepe lus dør av kvelning og dehydrering. Flere mennesker har brukt denne metoden, og ga gode resultater.

En klassisk hjem middel mot lus er eple cider eddik, en hjemmelaget løsning som fortsetter å bære frukt, selv om det ikke er 100% effektiv. Noen lus kan holde seg i live mens nits dø. Surhetsgraden er spesielt effektiv mot nits klamrer seg til håret substans. Påfør tørt hår med en blanding av varmt vann og eddik i like deler. La stå i 2 timer med et hi og skyll. Lag 2 ganger per uke i en måned.

For å hindre håret lus, kan du gjøre en vask med varmt vann og eddik i like deler etter vask håret med sjampo og balsam. Lukten er forkledd deretter med en liten koloni.

Hvordan forebygging kan også plasseres i sjampo noen dråper essensen av tea tree solgt i naturmedisinere, eller du kan bruke i din kam før børsting noen dråper neem olje, rene essensen av lavendel, citronella olje eller geranium.
 Et annet hjem rette er en infusjon av rosmarin og eukalyptus blader kokt i 15 minutter i en juice av en sitron tilsettes. Påfør og la den i 15 minutter, og skyll.

Til slutt, er et godt forslag å bruke nok balsam etter vask barnets hode for å passere kammen lettere og dermed være i stand til å vurdere og enkelt dra lus og luseegg.

Vi snakker om hva som kan brukes til å bekjempe lus, men jeg tror du må huske at du ikke skal gjelde dersom barnets hode noen plantevernmidler eller kjemiske produkter som kan inneholde en alvorlig risiko for toksisitet.

Jeg håper disse tiltakene bidra til å utrydde lus. I alle fall, det er andre tiltak som skal utfylle behandling som å ha langt hår er alltid bundet for å hindre smitte også ofte sjekke barnets hode med kammen, spesielt i nakken og bak ørene, rense håndklær, klær seng, kammer, hårbørster.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha