Hjem rettsmidler for Teeth beiset eller Gul

Hjem rettsmidler for Teeth beiset eller Gul

Når unormale fargevariasjoner vises i enkelte områder av tennene, punkter og linjer, hvis nevnte tennene er farget.

Disse flekker oppstår fordi emalje, som er den harde ytre dekke av tennene vil bruk av forskjellige faktorer som forårsaker at dentin er avdekket, den mindre tette det indre av tann stykker, som absorberer fargen på mat.

Det er flere faktorer som forårsaker flekker på tennene som:

 • Sigarettrøyk.
 • Drikker som cola, te, kaffe, syrlig juice som sitron eller rødvin.
 • Streik i barndommen.
 • Aldring.
 • Tar antibiotika narkotika under prenatal dental utvikling eller når tennene er fortsatt forming i barndommen.
 • Alvorlige barnesykdommer som meslinger eller kikhoste, spesielt i tanndannelse.
 • Andre sykdommer som rakitt.

Populære rettsmidler

 • Daglig spiser et stykke av papaya som hjelper bleke tennene.
 • Gni tennene med et jordbær halvert. Dette letter ikke bare tennene, men også styrker tannkjøttet til å blø, som bistår i å hindre gingivitt eller betennelse i tannkjøttet.
 • Spise et eple hver dag, så denne frukten bidrar til å styrke tannkjøttet og bleker tennene.
 • Middel for å bleke flekker tenner: spre noen aske på henne tannbørste. Børst og skyll med varmt vann. Deretter børste med tannkrem, som vanlig.
 • Hell to spiseskjeer med salvie blader i et glass med vann som koker. Dekk til og la avkjøles. Utfør denne infusjonen munnvann etter hvert måltid. Det anbefales også å tygge salvie blader vasket tidligere.
 • Hell 2 dråper hygienisk bruk hydrogen peroxide i en spiseskje med vann. Miks og suge en bomullsdott med dette preparatet. Gni forsiktig på flekket tenner og skyll med vann.

Anbefalinger

Holde tennene rene. God munnhygiene forebygger tennene fra flekker per aksje mat eller væske. Dette betyr å pusse tennene minst to ganger om dagen, spesielt etter måltider.

Skyll munnen. Etter hvert måltid, skyll munnen. Hvis du ikke kan gå på do, er det anbefalt å ta en slurk vann og svelge det mens de fortsatt på bordet.

Ikke gni hardt når du pusser tennene. Hvis du pusser for hardt kan slites ned tannemaljen og gjør sprekker i røttene av tennene.

Tanntråd. Flekker fra tennene ser verre hvis det er plakk. Derfor anbefaler vi daglig bruk av tanntråd.

Slutte å røyke. Røyking er en av faktorene som forårsaker flekker på tennene. Derfor bekvemmeligheten av å eliminere denne vanen hvis du ønsker å ha tenner uten flekker.

Redusere forbruket av kaffe. Fordi kaffe kan sette flekker på tennene, er det tilrådelig å ta bare ett glass av denne drikke i løpet av dagen. Også prøve å pusse tennene etter å ha tatt den.

Bruk et sugerør. For å minimere kontakt med tennene, kan du bruke et sugerør å drikke væske som har en tendens til å flekke tenner som te, cola drikker og sure juice.

Brukes med forsiktighet tannkrem flekkfjerner. Disse kremene er veldig slitende, slik at bruken av dette produktet bør være begrenset til to eller tre ganger i uken.

Ikke vær kreativ. Noen gni pinner eller padleårer på tennene for å bleke dem, noe som kan føre til tannemaljen scratch og bli mer utsatt for flekker.

Besøk tannlegen regelmessig for å oppdage noe unormalt i tennene. Det anbefales å gå til en spesialist med en viss frekvens og mer hvis du oppdager noe unormalt i sine tenner.

Således er det mulig å unngå enhver dental problem som kan medføre ødeleggelse av den levende del av tannen, og som et resultat av den mulige opptreden av flekker.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha