Hjemmelagde DIY hekker

 Hedges er trening verktøy som brukes av løpere. Løpere løpe og hoppe over hindringer for å forbedre sin fart og smidighet. Hedges er også brukt i mange konkurranser. Kjøp din egen hindringer kan være dyrt. Bygg dine egne enkle hindringer på PVC-rør kan være veldig billig. PVC Disse hindringene krever svært lite håndverket utover bruke en sirkelsag og bli med rørene med rørdeler. Lag flere hindringer spore for laget ditt eller til eget privat bruk.

 Ting du trenger

 15 fot 1/2 tommers diameter rør PVC

 Målebånd

 Sirkelsag

 PVC cutting sagblad

 Sandpapir

 2 til 90 graders albue PVC fittings

 To koblingsbeslag T PVC

 PVC endestykker 4

 Instruksjoner

 Mål fem stykker av rør som er 3 fot lang. Sett PVC kappeskive på sirkelsag og kutte rørene.

 Sand kantene av PVC-rør for å gjøre dem glatte. Unngå å la dem uten sand, som skarpe kanter kan forårsake barbering PVC chips og kutt.

 Plasser albuen 90 grader PVC beslag på endene av en av dine rør. Skyv rørene godt på plass før de glir mer.

 Skyver et annet rør på plass i den åpne ende av hver av albuene. Sørg for at de er riktig justert på samme måte som du bruker andre rør.

 Å dra en av T-fittings ved enden av en av de ubrukte PVC-rør. Skyv den for hånd til den når sentrum av røret. Skyv kraftig at koplingen skal være tett på røret.

 Sagt på en annen T-kopling på den annen, og posisjonere røret brukes i sentrum av røret. Ta dine PVC endestykker og fylle ende hull av de to rørene med T-koblinger.

 Ta en av de åpne endene av røret fra monterings 90 grader, og skyv den inn i et av hullene åpnet i koblingen på et av rørene T. Press hardt for å låse den på plass.

 Avslutt PVC hinder ved å plassere den andre enden av det åpne rør som passer inn i den åpne ende av den siste koblings t 90 grader. Sørg for at alle slanger er sikre. Plasser begge rør med caps på bakken for å holde kursen nede.

 Hint

 Variere lengden av den vertikale PVC-rør for å gjøre enklere eller vanskeligere å hoppe over hindringer. Alltid holde lengden på de andre brikkene om 3 fot.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha