Hjemmelaget vaskemiddel

 Det er mange grunner til at en person kanskje vil bruke hjemmelaget vaskemiddel. Den største grunnen for meg var økonomien-jeg var bare lei av å bruke penger på om jeg kunne lage min egen og spare penger. Det er virkelig ikke vanskelig å gjøre. Det tar litt disiplin, men de pengene som jeg ønsker å bli slått.

 Her er ingrediensene du trenger for en grunnleggende vaskemiddel oppskrift:

  •  1 liter kokende vann
  •  2 kopper revet såpe
  •  2 kopper boraks
  •  2 kopper brus
  •  2 liter vann

 Når du foretar vaskemiddel oppskrifter kan du gjøre noen form for såpe til bruk. Det er de som fungerer veldig bra, og det kan være lurt å prøve dem først. Jeg liker Ivory Soap best, men andre såper som er like godt Zlote, Fels-nafta, og Kirk Castilla hardt vann. Men du trenger ikke bruke tungt parfymerte såper.

 Hvis klærne dine begynner å se snusket når du bruker hjemmelaget vaskemiddel, må du justere oppskriften. Dette kan være noe så enkelt som å legge boraks mer eller mindre avhengig av hva slags vann du har.

 Du kan av brus og boraks i vaskeri og renhold midtgangen på ditt lokale supermarked. De er som regel ved siden av hverandre i samme midtgangen.

 Riv såpe, slik at det blir fint revet. Koke vannet. Etter at vannet har kommet til kokepunktet, tilsett revet såpe. Sett ovnen på svak varme. Rør inntil såpen er smeltet. Hell smeltet såpe inn i en stor, ren bøtte. Rør boraks og brus i bøtte med smeltet såpe. Fortsett omrøring inntil boraks og brus er alle løst. Legg til to liter vann, og blandingen rørt inntil blandingen er godt blandet.

 Du har to valg på dette punktet. Du kan dekke bøtte og bruke 1/4 kopp vaskemiddel for hver last med klesvask. Ikke glem å røre såpe før du bruker den. Eller du kan helle vaskemiddel i gamle vaskemiddelflasker. Bruke den gamle hetten som et måleinstrument og l / 4 kopp vaskemiddel for hver last med klesvask. Rist flasken hver gang du bruker den. Den flytende vaskemiddel jeg lagret noen av mine gamle vaskemiddelflasker på forhånd, og de jobbet like bra. Det er normalt at vaskemiddel for å være klumpet sammen med en gel-lignende konsistens. Pass på å riste eller røre før bruk.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha