Hjernen aldri hviler

Hjernen aldri hviler

I motsetning til hva vi vanligvis tenker, forblir hjernen aktiv selv når den er tilsynelatende hviler. Body hjernens aktivitet i ro, dvs i fravær av noen stimulans eller oppgaven er strukturert og svarer til bestemte mønstre eller romlige nettverk: nettverk anløper hvile eller hvile statlige nettverk. Nevrologer ved Universitetet Pompeu Fabra bare tyde nøklene til sin drift.
 Som omtalt i tidsskriftet Trends in Neurosciences, og basert på datamodeller av storskala hjernen, har funnet ut at når garnene på resten er i en situasjon beskrevet av eksperter som "begrense ustabilitet ', dens Det øker effektiviteten, og samtidig øke sin fart til å flytte enten til sensorisk persepsjon eller cerebral handling. Med andre ord, når hjernen er ved det kritiske punkt av 'ustabilitet "står stille, kan den realisere sitt potensial som reaksjon på en stimulus, eller en bestemt oppgave.
 Derfor, i henhold til Gustavo Deco høydepunkter, medforfatter, er en av de viktigste konklusjonene i studien funnet at hjernen fungerer under søvn på et kritisk punkt av "ustabilitet". Dette kritiske punktet kan og vil bli påvirket i ulike individer, av ulike årsaker, for eksempel, læring, erfaring, aldring eller ulike nevropsykiatriske syndromer.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha