Håndverk med popsicle og øvelser

 Popsicle pinner er en favoritt håndverket element for små barn fordi de kan limes sammen for å bygge boliger og mange andre håndverket prosjekter. Mens limet er den beste måten å koble Popsicle pinner, kan øvelser også brukes til å lage hull i dem slik at de kan bli lenket. Bruk en hånd drill i forbindelse med Popsicle kjepper åpner mange nye muligheter håndverk.

 Ved hjelp av en drill på Popsicle pinner

 Hver gang du har tenkt å bruke en drill er det viktig å bruke grunnleggende sikkerhetstiltak. Bruk vernebriller for å beskytte øynene mot splinter og bare bruke drill på et fast, jevnt underlag. Når bore hull i Popsicle pinner, plassere pinnen flatt på toppen av et stykke avfallstre. Marker ønsket plassering for hullet og bore gjennom Popsicle pinne ved hjelp av maksimalt en 1/4 tommers borekrone. Din drill kan bite i avfallstre under Popsicle pinne, men det er fordi det er bare der for å beskytte din arbeidsflate. Hvis du bore gjennom fem eller færre Popsicle pinner, er det mulig å presse dem sammen og bore alle på en gang.

 Popsicle pinne Fan

 Montere 8-10 brede Popsicle kjepper eller tungedepressorer og legg på et flatt underlag. Dekorere begge sider Popsicle pinner bruker blyanter, fargestifter eller markører og la dem tørke helt. Bruk en hånd drill, drill en 1/4-tommers gjennom hver Popsicle pinne omtrent en halv tomme fra bunnen. Når alle hull er boret, popsicle kjepper stablet oppå hverandre og justere hullene. Ha en piperenser gjennom hullene, og deretter kaste i to og vri den stramt. Trim overflødig og spredning av Popsicle pinner for å vise og bruke vifte.

 anheng

 Ved å være montert på en Popsicle pinne, kan du slå mange små varer anheng for halskjeder. Start med å velge et element for å være din anheng. Varen må være liten og helst tre eller plast. Du kan bruke noe naturlig, som en dusk eller du kan bruke en miniatyr figurine lue. Skjær en vanlig størrelse Popsicle pinne til en lengde på omtrent en tomme og en halv og bore en 1/8-tommers nær en ende. Med håndverket lim eller varmt lim, montere objekt i den andre enden av Popsicle pinne. La limet tørke, deretter træ et tau eller kjetting rundt Popsicle pinne for å slå din anheng halskjede.

 Gryteunderlag eller kokeplate

 Bore to hull 1/8 tommer til 64 Popsicle pinner av vanlig størrelse. Et hull bør være omtrent en kvart tomme fra bunnen av hullet til akselen og den andre bør være i midten av stangen. Træ et stykke tynn tråd gjennom de nederste hullene Popsicle pinner og snurp mens Popsicle kjepper i en vifteform sunburst. Fest tråden og klipp av overflødig. Træ et stykke mer tråd gjennom hullene i midten av hver Popsicle pinne og træ en ponni perle på tråden mellom hver pinne for å holde fra hverandre. Fest tråden etter treing gjennom alle polene og klipp av overflødig. Bruk stativ for å holde gryter og varme panner ovenfra skadelig tabellen.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha