Håndverk og selge for å tjene

 Du har alltid elsket båter. Nå som budsjettet kunne bruke litt økonomisk løft, planlegger du å lage salg i fritiden. Det er en god idé, men du ønsker ikke å bli sittende under en baldakin i parken hele dagen med ingenting å vise for det. Hva bør du gjøre håndverk og selge?

 Markedsføring

 Avgjør om du vil fortsette med håndverk du allerede gjør, eller ta deg tid til å lære nye ferdigheter for et nytt yrke. Uansett, det viktigste aspektet av salgbare håndverk er at de er forskjellig fra alle andre. Folk som handler på håndverket salg på jakt etter noe unikt. De vil, for seg selv eller for en gave, noe ingen andre har sett før. Dette betyr ikke at hvis du strikke og hekle at du fortsatt ikke bør fortsette å gjøre vinter skjerf og hatter, som er den populære vinterklær. Du må bare se etter en kreativ touch til prosjektet. For eksempel, et skjerf laget av kamgarn vekt garn er fin, men enkel. Legg en eller to ekstra sønn, og du har en high-end produkt av opprinnelse.

 For å gjøre et skjerf tre strenger jobb hver sønn sammen tre linjer som én. Bruk nåler. Dette vil avhenge av tykkelsen på dine tre sønn. Start med størrelse 12 strikkepinner og justere størrelsen på nålene til du får det punktet at du foretrekker segl.

 Ikke lag for mange forskjellige typer bedrifter. En Cohesion skjermen er mer attraktiv og tiltrekke seg flere kunder til håndverket messe. Mange ulike kategoriene er en rotete og uorganisert utseende lage show. Velg ett til tre forskjellige typer bransjer. For eksempel, med skjerf og hatter som du kan selge en smykker linje. De er begge bærbare produkter. Når våren kommer, holde smykker tilbud, ta slitasje vinter og legge lyse vesker og poser.

 Vår og sommer

 Vurdere hva handler vil selge bedre sesongvariasjoner. Tilnærming av våren, håndverk hage og utendørs dekorasjoner av alle typer er populære. Alt som bringer sesongen i hjemmet vil også være en god selger. Du trenger ikke en kunstner til å lage tilpassede håndmalt leire potter. Ikke bare tenk på vårfarger, men også lyse sommerfarger når du maler dem. Sett flerfarget striper på dem, ved hjelp av maskeringstape for å få jevne, skarpe linjer. Bruk sjablonger for å legge til bilder. Bruke akryl maling, som enkelt kan finnes på din lokale håndverket eller rabatt butikken. Gi dine leire potter av et par lag, på innsiden og utsiden, med en polyuretan fugemasse. Det vil forsegle i din maling jobb og gi den et lysere utseende skinnende.

 Selg dine tomme potter er trolig det beste valget. Du kan aldri være sikker på hvordan kundene ønsker å bruke sin malt potten. Men ikke stopp der. Gi dine ideer for våre kunder og tilbyr noen avsluttede prosjekter. Legg planter til noen av dine potter. Lag en patio blomster til en plante, en annen potteplante og til slutt en liten urtehage. Lag noen hage gaver ved å fylle potter malt med hagehansker, håndverktøy og frø. Pakk det som en gave med gjennomsiktig cellofan bundet med raffia på toppen. Ta noen flere potter og legge naturlige steiner eller klinkekuler blomsterhandler å holde lys.

 Høst og vinter

 Håndverk for høsten er alle om høsten og Halloween. Opprett flere artikler relatert til avlingen Halloween, som du vil selge mer, og de kan brukes av Thanksgiving. Hvis du fortsatt ikke har malt leire potter av sommeren, bruke høstfarger for eksteriør og lage noen arrangementer av tørkede eller silke blomster. Gjør det samme med julearrangementer, legger furu og kongler. Spesial vinter skjerf og hatter som ikke ville bli solgt i løpet av våren og sommeren kan nå bli brakt ut for visning.

 Det er fristende å gjøre en masse jule dekorasjon elementer. Det er godt å ta med noen av disse typer bransjer om de er innenfor din kompetanse, vil imidlertid flere mennesker være på jakt etter uvanlige gaver til de som er på ferie handleliste.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha