Hockey håndverk for kids

 Hvis barna elsker hockey, kan du hjelpe dem å uttrykke at kjærlighet med hockey-themed håndverk. Deltagelse i disse håndverk med dine barn vil ikke bare hjelpe ham til å føle mer involvert i sporten, men de kan også hjelpe deg med å komme nærmere du snakker om sport, samtidig som håndverk.

 Hockeykøller

 Hjelp barna til hockeykøller for dem å bære eller vise rundt i huset. Bruk en vanlig størrelse pinne til den viktigste delen av hockey stick, og deretter klippe en liten pinne i to og lim den til bunnen av stor pinne. Be barna male sine pinner med hobbymaling, eller dekket av lim og vikle annen farget wire eller kjetting rundt chenille pinner. Etter at pinner er tørket, kan du varmt lim en magnet på baksiden, slik at barna kan plassere sine dekorasjoner på kjøleskapet eller andre metalloverflater.

 Mini Skates

 Hjelp barna lage miniatyr skøyter de kan bære på sine klær for å vise sin interesse for hockey. Skjær små biter av håndverket skum formet hockey skøyter uten blader. Bruk en hulle å lage hull for blonder, så sønn fargerik hyssing gjennom hullene og knytte dem på toppen av putene. Stikke en binders på bunnen av hver sko å danne blad av skateâ € ™. På baksiden av putene, lim på et klipp du kan feste til kidsâ € ™ klær.

 Hockey Dør dekorasjon

 Dekk døren med et stykke hvitt slakter papir og deretter hjelpe barnet ditt tegne en hockey keeper på papir. Farge i tegningen med markører eller hobbymaling. Pass på å bruke samme farger og logoer, fra kidsâ € ™ favoritt hockeylag. Når du er ferdig med å dekorere døren, kan du bruke en leke vaskemaskin og snur hockey stick prøver å score et mål ved å treffe pucken sted på døren der keeper ikke dekker . Denne utformingen bidrar også din familie å feire hockey sesongen og vis din stolthet i favorittlaget av Familya € ™.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha