Hold klare mål

Når vi har mange prosjekter i tankene, og vi vet ikke hva vi fokusere på harde tider, slik at dette vil gi en klar og konkret eksempel. Hvis vi ønsker å lære å spille sjakk, kan vi helt gå til den lokale bokhandelen, kjøpe en bok for å lære oss de grunnleggende bevegelsene til sjakk, hvor biskopen, bonde, hest trekk; de ulike spillereglene; hvis de flytter til høyre, til venstre; hvis de ikke kan hoppe eller hoppe; hvis de spiser eller ikke kan spise; hvordan rokade, hvordan ikke slottet, osv.; og vi lærer en rekke trekk.

Etter å ha lest denne boken, sier vi: "Jeg vet allerede spille sjakk." Og ja vi vet, fordi vi vet hva reglene er. Men hvis du aldri har spilt et spill av sjakk med noen, eller med en datamaskin, er det det samme som vi visste ingenting, fordi det virkelig er den praksis som gjør mester.

Vi kan vite alle reglene i saken; men hvis vi ikke praktiserer, er det akkurat som om ikke helt vet noe. Så anbefalingen er å ta affære.

Legg merke til at i samme sak i sjakk, mer enn vi vet at hvert spill, er det mer sannsynlig at den første gangen vi spiller med noen som har erfaring, vil vi tilintetgjøre. Hvorfor skal du gjøre? Fordi du allerede har erfaring, og du kan forutse hva neste skritt vil ta, etc.

Så det eneste som vil gi oss mulighet til å lykkes online eller offline, i en bedrift, i våre personlige eller profesjonelle liv, er å bruke det vi lærer. Hvis vi gjør det, er det det samme som om vi hadde ingenting.

Mange folk allerede kjenner reglene, vet hvordan farten på nettet, de vet betydningen av å ha en liste, hvorfor segmentere listene, hvorfor det er viktig å spørre navn og e-post, til måter å gjøre , hvordan å bygge landingssider, ved hjelp av overbevisende elementer for å øke konverteringer, hvordan å teste ... Vi kunne gå på liste mange ting som involverer å være en ekspert på markedsføring og forretningsutvikling gjennom Internett. Men hvis de ikke bruke det eller ikke bor i kjødet, er det samme som ingenting.

"Den eneste forskjellen mellom en amatør og en profesjonell person personen i verden for markedsføring er bare en dollar." Hva mener vi med dette?. Til det kan vi bli en profesjonell med vår første salg. Den første dollar vi tjener på Internett, gir oss som fagfolk, fordi når vi vet til vårt første dollar, og hvis vi vet hvorfor og hvordan vi gjorde det, vil vi gjenskape systemet og tjene ti, hundre, tusen, ti tusen, hundre tusen dollar. Men den eneste måten å selge det første dollaren er å ta handling.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha