Holdbarheten av sedertre

 Du har sannsynligvis sett en seder-lined teppe eller håper brystet eller sedertre skapet fôr. Dette treet er brukt i områder som lagrer bedervelige varer, som klær og suvenirer, på grunn av sin holdbarhet og styrke. I tillegg er sedertre høyt verdsatt for sin tekstur og aroma.

 Tetthet

 Western red cedar har en av de laveste tettheter av ethvert mykt tre som vanligvis anvendes. Vil gjenkjenne sin lavere vekt, sammenlignet med de fleste andre tømmer, på grunn av sin tetthet. Tre tetthet er et mål på hvor tett kornet. Mange treslag er verdsatt for sin høye tetthet. Cedar lav tetthet gjør det mulig å opprettholde en konstant luftfuktighet og vannavstøtende, holde tørt er en viktig faktor i bærekraften i tre.

 Vanninnhold

 Sedertre fuktighetsinnhold på 10 til 50 prosent mindre enn gjennomsnittet bartre. Cedar satsen til 18 til 23 prosent fuktighetsinnhold, i forhold til den gjennomsnittlige barved, som har 25 til 30 prosent fuktighet. Fuktigheten i veden er en viktig driver av oppløsning. Trevirke med et fuktighetsinnhold høyere vil lettere absorbere vann og hold den over, bryte fibrene og fremme forfall. Cedar ikke lett absorbere fuktighet og tørker raskere enn de fleste andre tresorter.

 Rot motstand

 Den kjemiske sammensetningen av sedertre inneholder flere naturlige anti-mikrobielle og anti-sopp egenskaper som hindrer nedbrytning å oppstå eller utvikle seg sedertre like enkelt som i andre tre. Disse kjemikaliene også tillate ugjennomtrengelige parasitter av naturlig tre, for eksempel boringer og termitter. Dette gir en naturlig konserveringsmiddel sedertre faktor som virker til å holde veden intakt. Når utsatt for elementene, sedertre outlast annet mykt trevirke ikke behandlet i årevis.

 Dimensjonal stabilitet

 Den lave tetthet og fuktighet tillate sedertre for å opprettholde dimensjonsstabilitet bedre enn mange andre tresorter. Dette betyr at svelling og krymping er minimert, og forvrengning er nesten ukjent. Cedar vil ikke splitte eller sprekke så raskt og festene forbli stramt over, noe som gjør en ideell sedertre for utendørs bygning i alle klima. Ettersom cedar ikke utføres av elementene som lett, er den mer holdbar enn de fleste andre nåletre.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha