Honda Element Problemer

 Honda Element debuterte i 2003. Mange bil og SUV-entusiaster vurdere element av et kjøretøy som kjører på den ideelle ruten med sine flere sitte konfigurasjoner og sjenerøst størrelse. Selv om de fleste av Honda Elements kunder setter pris på sine uvanlige funksjoner som sine musling-shell dører, seter og vaskbar stadion-stil interiør, er den lille SUV ikke fri for problemer.

 Frontrute

 Av alle problemer av Honda Element eiere møtes, er frontruten sprakk den mest beryktede. 2003 og 2004-modeller har problemer med sprekker og sprekker - noen produkter fra temperaturendringer og andre utløst av prosjektiler. Et gruppesøksmål mot Honda besluttet i favør av klagerne 19. januar 2007. Eiere kan være kvalifisert til å motta refusjon for de pengene som brukes på erstatning frontruter på sine elementer.

 Design

 Noen av design funksjoner som huseiere som gjenstand for elementet kan være det samme som andre finner irriterende. For eksempel kan den firkantede formen tillater beinet og last god plass, men det kan gjøre kjører gjennom en støyende vind utfordring. I tillegg vil firkantet design ikke egner seg til resultatene av høyt drivstofforbruk.

 Dører

 De musling shell stil dører optimalisere plassering av store elementer i bilen, men fører til en utfordring for innkommende og utgående passasjerer. For eksempel, i en tett parkeringsplass, må baksetepassasjerene gripe inn i løpet av førerdøren åpen når de forlater, slik at de kan lukke bakdøren. Dette utgjør et problem, spesielt for foreldre med små barn som trenger hjelp for å komme ut av bilen.

 Sensorer

 Element eierne klager over flere spørsmål som fører til at motoren lys til å komme videre. Inkludert i listen av rapporterte problemer med programvaren er defekte Element av luft drivstoff sensorer, drivverket mistolkninger av kontrollmodulen og elektroniske lastfølerfeil. I de fleste tilfeller må sensoren byttes ut.

 Bremser

 Noen eiere klager over en vibrasjon og / eller sliping lyd når du trykker på bremsene ned. I mange tilfeller må bremsene maskineres eller erstattes. Mekanisk kobling denne saken til en fordreining av skivebremseskiver før.

 Sikkerhetsbelter

 Mange eiere av 2003 til 2006 Element modeller klage glemmer å angre sine setebelter slik at baksetepassasjerene på bilen - siden uten å gjøre det, trekker beltet og kveles i sine organer. Fra 2007-modellen, ingeniører redesignet setebeltet systemet slik at baksetepassasjerene kan ut av bilen uten behov for frontkollisjons å angre sine setebelter.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha